Bajor Imre hajhosszabításra érkezett, de tévedésből Medveczky Ilona mellét ültették be neki. Bajor perel, és D-s melltartót hord kalap helyett.

Egyre népszerűbb a magyar celebek körében a hajbeültetés és plasztikázás, ráadásul egyre többen a nyilvánosság előtt teszik ezt. Ez lett a veszte Bajor Imrének (színész) és Medvecky Ilonának (nem színész). A beavatkozást ugyanazon az elit budai klinikán hajtották végre a két művészen (kivéve Medveckyt, aki nem művész), de sajnálatos módon a tévés reflektorok és fényképezőgép vakuk kereszttüzében összekeveredtek az implantátumok és a páciensek. Bajor Imre ébredése után két homlokába lógó mellett talált magán, míg Medveczky Ilona értetlenül pödörgette a mellére növesztett hajat, miközben újságírói kérdésekre hányt.

"Így nem mehetek emberek közé" – panaszkodott Bajor, és nem ment. Medveczky Ilonának ugyanakkor tele a naptára novemberben esedékes Halloween partikra, mint díszvendég és frászhozó, így már nem annyira szomorú, csak a rossz lehelletére panaszkodik, mert a tükörbe nézve még mindig muszáj hánynia.

Amíg vissza nem csinálják a műtéteket és Bajor Imre újra nem lesz kopasz, Medveczky Ilona pedig kevésbé öreg, addig kénytelenek leplezni a műhibák következményeit. Bajor Imre ezért szalmakalapját D-s csipkés melltartókra cserélte, amikre sildeket is varratott, hogy a mellek legalább a szemét védjék, Medveczky Ilona pedig elkezdte szőkíteni a mellszőrét és makramézni tanul, hogy szép mintákat tudjon bele horgolni.

32 KOMMENT

  1. Szegény ember! Eddig csak faszfej volt, de mostmár csöcsfej is.
    Öröm lehet az ürömben, hogy a mindig legendásan formás Medveczky melleit kapta …képzeljétek pl. Zalatnayéval…

  2. oszt most ez mitől hír? ki nem szarja le a sok hülye celebet? különben is kitérdekel? el se olvastam. rá se klikkeltem egyáltalán. sőt, azt se tudom ki az a medvecki imre. meg nem is hiszem, hogy tényleg a fejére tették a melleket. nem is lehetne megcsinálni. de ha mégis, szerintem nagyon megbüntetnék a kórházat biztos. szóval szerintem kamu az egész. de azért sunáznám.

  3. a cikkíró egészen biztos benne, hogy BI “művész”?
    szerintem csak egy szerencsétlen, fárasztó, alkoholista pojáca.
    a világon sehol máshol nem kaphatna filmszerepet, vagy hívnák meg televízióba… ez is egy bizonyíték arra, hogy ahol élünk, annak az országnak a valódi neve “Abszurdisztán”.

  4. Döbbenet. Ezt az ízléstelenséget a szerzője (és az Index) viccesnek vagy szellemesnek gondolja?
    Bajor egy ripacs, Ilonka néni ebben a korban már inkább kertészkedjen otthon szép csendesen és ne szerepeljen, főleg ne vetkőzzön, de azért mindennek van határa.
    Még a montázs is igénytelen, nemhogy az írás… ehh..

  5. ez az egesz blog igenytelen. hiaba nyomja a pofankba naprol napra az index ez akkor is szar. nemtom kinek az unokaoccse a blogtulaj hogy vertizzadva kell ezt valahogy lenyomni a torkunkon. a valasz termeszetesen adott nem kell rakattintani es elobb utobb csak megunja az index is

  6. Talán a cikk szerzőjének el kellene gondolkodnia azon, ha már nincs mondanivalója, és más hátán tapos, hogy ez felemeli öt az elfogadható
    emerek közé, vagy sárban marad!? Ja, és még valami! Ezt humornak, viccnek szánta, vagy hű de jópofának tartja magát!?!?

  7. @ballikos:
    A legfrissebb értesülések szerint /megbízható és tiszta forrás/ a korház perel.
    Hamisított kórelőzményeket kaptak, és ezért történt tévedés.
    B.I. hiány rövidítést átírták B.1. hiányra, és beri-beri kezelés miatt történ minden másképpen.

  8. BI valóban nem színész, hanem szórakoztatóipari dolgozó. Nem tudom miért baj, hogy MI vigyáz az alakjára? Tessék megnézni mondjuk Voith Ágit,
    vagy akár néhány 40 év körüli színésznőt.
    Az, hogy Patkó Bandi humora kinek hogy tetszik, magánügy, neki is biztosan volt már jobb napja – ez most így sikerült.