Ahmed Dzsudzsák néven igazolhat a Mahacskalához minden idők legdrágább magyar játékosa. Dzsudzsák szerint belefér, hogy egy talibán barlangrendszerben kell laknia.

Csatár vagy túsz posztra szerződtetik Dzsudzsákot a dagesztáni csapathoz, amelynek saját öngyilkos merénylő szakosztálya is van. "Először zavartak az aknák a futópályán, de azóta megtanultam, mi az a magas térdemelés." – nyilatkozta a labdarúgó, akinek elmondása szerint nagyapai vonalon vannak ingus vagy csecsen felmenői is.

"Mahacskala nem a világ vége, hiszen működik itt nyugati termékeket áruló közért és egy szabadtéri vágóhíd is, sőt az elnök feleségeit is használhatjuk, ha éppen külföldön tartózkodik." Dzsudzsák nem az első lenne, aki válságövezetbe megy focizni, hiszen Latviny Péter kapus játszik a kurdisztáni megyei bajnokságban, Protner Csaba, a BKV Előre egykori sztárja pedig egy észak-koreai csapatot erősít.

Dzsudzsák szerint manapság már bárhol lehet világcsapatot építeni, ahogy ezt San Marino is bizonyítja, és a Mahacskalában is jól megférnek a nemzetközi sztárok a főállásban emberrablásból vagy kecsketenyésztésből élő amatőrökkel. A játékosok biztonsága nagyon fontos, ezért a mérkőzéseken golyóálló mellényben játszanak egy golyóálló labdával, és legalább 5-6 tartalék játékvezetővel készülnek. Barátnője, Linda egyelőre nem válaszolt a kérdésekre, de már megkapott egy 6 DVD-s lefejezős videó gyűjteményt, hogy szokja a helyi hangulatot.

28 KOMMENT

  1. “Mahacskala nem a világ vége, hiszen működik itt nyugati termékeket áruló közért és egy szabadtéri vágóhíd is, “
    megérdemelné a kis geci hogy ilyen élete legyen:D

  2. Kíváncsi lennék arra, hogyha Dzsudzsák Balázs karbantartólakatos lenne a nyírlugosi kisszövetkezetnél, Z. Linda akkor is ennyire szeretné?
    Elvből nem szabad sokat költeni az ilyen picsacsináló nőkre (még ha van is miből), mert ha beütne valami nagy baj, akkor Linda cica úgy ott hagyná őt, mint Szent Pál a bovnyikokat.

  3. MAHALACSKA F.C.

    Dzsudzsák Balunk új csapata
    Ma halacska, holnap nagy hal!
    Ki nem hiszi, buta tata,
    S egy-két napon belül agyhal.

    Hamburg, Liverpool, vagy Real?
    Ily hibát csak sánta ló vét!
    Bátor vitéz harctérre áll,
    S megkeres pár tanknyi lóvét.

    Dzsudzsák Balázs balszélsőnek
    Nagyon jó dolga lesz eztán,
    S bár ott nem csak labdát lőnek,
    Csúcsra jut majd Nagy-Dagesztán!

    Illusztrálva
    fradyendre.blogspot.com/2011/06/mahalacska-fc.html
    🙂

  4. @samot: “hiànyzik a nyirségi viszonyokhoz hasonlo körülmények”

    -az ékezetektől most eltekintek

    -alanyt, állítmányt felétek nem szokás egyeztetni? Hiányoznak…körülmények vagy hiányzik…körülmény.

    Ha kijavítottad, jöhetsz vissza “nyírségezni”, hosszú í-vel. A “setét Szabolcsot” vagy a “fekete vonatot” se hagyd ki, sokkal autentikusabb, frappánsabb.

    És még te fikázol másokat??? :)))

  5. Mahacskala , Mahacskala , annyit emlegetik , mi is a baj ezzel ? Nos mondjuk Londonból , Párizsból. netán Milánóból nézve , kétségbe ejtő de az ottani lakosok nem igazán látnak olyan nagy külömbséget Budapest és Mahacskal között . Sőt számtalan dologban egyezik , itt is ott is volt apparatcsikok és néhai Komszomol és KISZ titkárok gyürték maguk alá , tehetséggel az állami vagyont . Itt is ott is csóró a nép , mindkettő keleten van , hasonló mentalitással . Hacsak az a baj hogy adott egy tehetséges sportoló akiért kipengetnek egy nagyobb vagyont , nos erre inkább büszkéknek kellene lennünk .
    De nem , mi inkább feltesszük a híres igazi magyar kérdést : Kiváncsi lennék ha Dzsudzsák …………..lenne , akkor XY hölgyemény szeretné oly igazán ? Hát akkor hamarosan itt az alkalom , jön nemsokára Bernie Ecclestone Mogyoródra , tedd már fel a kérdést az őt kisérő horvát származású feleségének is ? 🙂 Mert ugye , a legszebb szerelem is elhal egy penészes albérletben ! S hiába az irigykedés , ez a srác duskálni fog a legszebb nőkben , amíg fenn ragyog a csillaga , másoknak meg marad a Playboy egy gyűrött példánya ………

  6. Mi az, hogy talibán? A cikk vicces, de az nem, hogy a szerző nem tud magyarul.
    Ezt az idióta szót Pálfy műsorvezető használta először egy elkapkodott fordításban a szept. 11-i merénylet napján, és a fél magyar net rajta röhögött aranyköpésvadász oldalakon.
    Most meg írásban látom. Na ne…

  7. @lazov:
    Nem ugyanazt jelenti a kettő, kb. úgy viszonyulnak egymáshoz, mint az Arábia és az arab.
    A talibán a szervezet (bár tényleg csak annyit tesz: tálibok – azaz tanítványok), a tálib (tanítvány) a szervezet tagja.

  8. @Alterix: Nem kell eltekinteni az ékezettöl sem ,mert igaz.Mint az is,hogy a billentyüzetemen nincs hosszu:u,ü,ö i !
    A többi észrevétel is igaz! Sajnàlatos,pedig még csak nem is Azterixnek hivnak!:)
    Ennyit a nyelvtanrol.Azért örülök,hogy a kommentet tudtad értelmezni!
    Különleges adottsàgokra utal!Te kis nyirségi “értelmiségü” élölény!

  9. @Harley: Normális embereknél nem pénzért mérik a szerelmet!
    Egyébként meg dúsgazdag, jómódban élő emberek is ezrével válnak el egymástól, nem kell ahhoz nyirkos kis albérlet.
    Ebben az etikailag, erkölcsileg, meg mindenféle módon elkorcsosult világban a magadfélék még helyénvalónak is tartják az efféle dolgokat.
    Nagyanyám egy végtelenül egyszerű teremtés, de még ő is észreveszi hogy kilóg a lóláb!
    Legyen neked olyan társad, akinek csak azért vagy fontos, mert birtokolsz valamit!
    D. Balázzsal semmi bajom, őt egy szimpatikus, szorgalmas, ügyes srácnak tartom, akire még büszkék is lehetünk.

  10. Ez tényleg egy nagyon jó cikk. 🙂
    A kommentekben lévő vitákhoz csak annyit szólnék hozzá, hogy Bankrobber a Borat című filmből idézett, és aki látta a filmet az értheti is, hogy miért. 🙂

  11. most őszintén, évi 4,5 millió EUR fizuért + lakás + verda + faszom tudja mi mindenért még nem mennétek el bárhova focizni? három évet fél lábon is ki lehet bírni

  12. @kéne 1 nick:
    köszi az infót. Igazából nem tudom, hol az igazság – ha a szovjet szó használatát vesszük alapul, ami “tanács” jelentésből átment népet megjelölő jelző jelentésbe, akkor itt ugyanaz figyelhető meg… a kezdeti álláspontom az volt, hogy ez a taliban szó egyszerűen angol képződmény, nem tudtam, hogy párszi szó. Mindenesetre a média következetlenül használja, és szerintem a cikk címében a tálib melléknév állná meg a helyét, hiszen a talibán csoportot illetve mozgalmat jelöl, és mint melléknév nem funkcionál.