Nem Tarlós István, hanem maga Isten vonta ki a forgalomból és ragadott magához 43 metrószerelvényt az „Elragadtatás napján”. A BKV ellenőrök nincsenek elragadtatva, sajnos.

Harold Camping amerikai próféta, és összehajtható kerékpár gyáros jóslata Magyarországon is megvalósult, bár május 21-én nem igaz hívőket, hanem 43 ócska metrókocsit, a Füles teljes idei évfolyamát és egy nagyobb tétel 2009-es Szeremley Rizlinget ragadott magához Isten. Az elragadtatást váró pünkösdi keresztények ugyanakkor értetlenül várnak továbbra is, és már kezdenek fázni.

Vallástudósok egyelőre csak találgatnak, hogy Isten mit akarhat a 43 metrókocsival, mert alkatrészeket és szerszámokat nem ragadott el hozzá. A legvalószínűbbnek az tűnik, hogy eladja az egészet színesfém kereskedőknek, a Füles magazinokra és a Szeremley borokra ugyanakkor nem találtak bibliai magyarázatot.

Az elragadtatás sajnos nem érintette a BKV-ellenőröket, így a világvége utáni első munkanapon, hétfőn, továbbra is ajánlatos magunkkal vinni jegyeinket vagy bérleteinket.

61 KOMMENT

  1. Nektek talán mindegy, hogy BIZTONSÁGOSAK-e a metrókocsik???

    Talán hunnyunk szemet gyurcsány és demszki (a kisbetű szándékos!!!) VÉGZETES FELELŐTLENSÉGÉN???
    Tarlós Főpolgármester Úr valóban ISTENI sugalatra cselekedett, és mentete meg MAGYAR honfitársainkat egy esetleges balesettől (titeket is libsikéim!!!). Persze ateista-bolsevik bloggerként ezt nehéz tudomásul venni!!!
    Én azon sem csodálkoznék, ha LEÁLÍTANÁK a metrót, amíg ki nem vizsgáljuk az elmúlt nyolc év DISZNÓSÁGAIT!!! Addig kedves (???) budapestiek csak járjatok nyugodtan gyalog, és gondolkozzatok el azon, hogy érdemes volt-e a ballibre szavazni!!!

    Szeremley úr MAGYAR borain gúnyolódni pedig HAZAÁRULÁS!!!

  2. Ez a féreg újságíró nem sértegeti a vallásos embereket ugye?
    Talán véletlenül nem is uszít ? Vagy csak viccet csinál a vallásból.
    Csak a keresztényeket gúnyolja nagy nyilvánosság előtt vagy más vallásokra is gondol?

  3. ez egy nagyon durva hir. máshol azt olvastam, hogy az ezeréves orosz metrokocsikat még fel lehetne újitani. biztos vagyok benne, hogy erre megfelelő ajánlatot adna a gyártó. ha jól emlékszem mytischinky gyár, ez moszkva mellett van. ha pista megkér – kell még a gyártasi szám is, akkor legközelebb beugrok oda, ugyis unom már a moszkvai vodkát és lányokat.
    Jó lenne, ha addig is nem kotyavetyélnék el a kocsikat.

  4. @krausz2: Mindenkinek joga van azt hinni, amit akar. Neked azt, hogy van isten, és hogy a biblia az valamiféle felsőbb sugallatra született, másnak meg akár azt, hogy ez egy fasság amibe buta és elkeseredett emberek kapaszkodnak. Mi itt a gond?

  5. @almodhi: nono, már megint kicselezted az ápolókat?:)

    @krausz2:”Csak a keresztényeket gúnyolja nagy nyilvánosság előtt vagy más vallásokra is gondol?”

    Szerintem nem csak a keresztényeket gúnyolja. De más vallások miatt miért nyugtalankodsz, úgyis csak a te istened létezik, a többi az kitalált! Vagy nem?

  6. A poszt nagyon jó 😀

    @almodhi:
    Ahhozképest, hogy troll vagy, egész sok emberi szót megtanultál.. gondolom a fajtádban géniusznak számítasz 🙂
    Egyébként fideszéknek MINIMUM ugyanannyi felelőssége van az ügyben, mint az elődöknek.

    Sosem volt titok SENKI előtt, hogy hány évesek és milyen állapotúak a metrók. Véletlenül a fidesz nem sürgette a cserét.
    Sőt, ha a fidesz nem lett volna budapest ÉS metróellenes, akkor ők építhették volna a négyest, akár normálisabb útvonalon.
    És, ha a fidesz emberei a közlekedési hatósáégnál nem állította volna le a francia metrókocsikat, akkor tán most nem lenne olyan sötét a metrójövő. Egyéb kérdés, észrevétel?

    @preston: A metró bár sokáig bírja, szüksége van neki is nagyszervizre. Ezt lespórolták jónéhány példányon és látjuk is az eredményét. Mindent fel lehet újítani, de nagyon drága lenne a legrégebbieket.. És azért a sok pénzért még mindig ott vagyunk, hogy kaptunk egy jó 35 éves metrót..
    De Tarlósék se újra, se régire nem óhajtanak költeni, úgyhogy a megoldás, hogy kivonják őket a forgalomból. megjegyzem, ehhez értenek. Kivonni, eltiltani, leállítani. Csak épp adni, készíteni, venni, elkezdeni nem képesek.

  7. csak azt nem értem, mire jó egy kiszuperált metrókocsi? a flottila hajóit eladták hulladékvasnak, néhányukból csináltak kafa kis yachtokat, kerestek rajta bőven, de mit lehet kezdeni egy metrókocsival? különvonat lesz orbánnak? az indokot a műszaki állapotról nem eszem meg, ennyi erővel az ikarusok és a trolik 80%-át ki kéne vonni a forgalomból.

  8. @almodhi: Igazad van. Ne feledjük, hogy az oroszok már 15 éve vagy régebben felajánlották, hogy beszállnak építésben, metrókocsiban, ráadásul a szovjet államadósság javára. Csak azt az MSZP-SZDSZ lenyúlta inkább magának.

  9. @NA YA!: Bunkókám nem az én vallásom a lényeg hanem az emberek akik vallásosak azok a lényegesek,azokat sértegetik az ilyen cikkek.
    Kell egy kis kultúra ehhez, sokat segít a nyolc általános elvégzése…

  10. @krausz2:
    Jellemzően minden vallás fikázza a többit és egekig magasztalja saját magát. Éppen ezen ok elkerülése miatt nekem vallási portfólióm van és nem egy vallásom, hanem úgy nagyjából 5-6 jelentősebb meg vagy kétszer annyi jelentéktelenebb. Ha valláskritikai és vallásparódiai hiányod van, akkor ezt a következő helyen beszerezheted. Ott olvashatsz a

    siratófal fugázásáról, képeket láthatsz a muszlim imára leboruló Koka-kola lélekgyógyító erejébe hívők vallásról, fikázzák a szientólógiát, az agnosztikusokat, az ezotérikusokat, a buddhistákat, az ateistákat, a tao híveit, a metafizikusokat, a szkeptikusokat és végtelen a sor. Ja és ha valami hiányzik, te magad is pótolhatod:

    http://www.facebook.com/pages/Sz%C3%B3rakoztat%C3%B3-Vall%C3%A1skritika/122713367809424

  11. Talán ha a csigazabálók helyett, inkább az oroszokkal paktál volna köcsögbebaszó demszki,akkor csináltak volna nekünk olyan metrókocsikat,hogy 50 évig le lettvolna a gond a metróról!

  12. Eléggé nagy király vagyok én is – ha cigány lennék (már felkötöttem volna magam) Romszesznek hívnának – de a metróba azért nem merészkedek le. Odafent nyugodt lélekkel lehet nélkülözni a menetjegyet, lenn persze ki lehet használni az Uruk-haiok vakfoltjait, de azért nem vagyok Gyalogkakukk. Pedig mindig is kíváncsi voltam, milyen eredménnyel szerepelnék egy metrótűzben. Ami meg a bónusz, hogy 10-ből 7-csaj a legtöbb tekintetben kívánatos, és az öltözékük csak dob a dolgon – a magassarkú hangsúlyozza a feneket meg a melleket – s ha előáll egy szélsőséges helyzet, a riadt kis őzgidák máris keresik a pontot, ahol az érzelmi túlcsordulásukat levezethetik.
    Tehát a követelésem: addig ne gyulladjon ki egy metrókocsi sem, amíg én és a svéd/indiai/koreai/japán bikini-válogatott és néhány félvér táncoslány nem tartózkodunk rajta.

  13. @IGe: A pálya széléről is belehet kiabálni de kulturált módon ez a cikk bunkó, fikázó és provokáló, szándékos provokáció tapasztalható belőle.
    Te is leírtad a véleményedet de nem sértőn.Ez ilyen egyszerű!

  14. @krausz2: Nekem az a véleményem, hogy aki akar, az mindenen meg tud sértődni. Tehát ezzel törődni értelmetlenség. Lásd a tehénlepény az oltáron esetét. Az egyik vallásban a legnagyobb szentségtörés, amíg a másikban az egyik legnagyobb szentség.

  15. @magyar ember teli szájjal:

    De! Ezekből lesz a “tüzes vonat” odalenn…

    @krausz2:

    Te egy karót-nyelt pöcs vagy! Nem kell elolvasni és akkor nem lesz min megsértődni! Vélhetően nem neked szól ez az írás. A szólás és önkifejezés szabadságába beletartozik, hogy aki istent akar káromolni, vagy az ájtatos szentfazekakat akarja fikázni, az megtehesse és ezt megoszthassa olyanokkal, akik hasonlóan gondolkoznak.

  16. @krausz2: Te idióta faszjancsi. Ez a cikk nem provokáló, legfeljebb a magadfajta selejtes félhülyéknek, akik a Magilla Gorillánál is primitívebb mesékben hisznek, hogy egyszer csak “elragadja” őket valami és elviszi innen a picsába.
    Úgy hallottam, Amerikában már külön rajongótáboruk van az elragadtatásban hívő baromarcú agysorvadásos keresztényeknek. Ők annak szurkolnak, hogy mielőbb ragadja már el őket az “úr” és ne szennyezzék többet a Földez a hülyeségeikkel.
    Hidd el, nem sírna utánatok senki, ha egy nap hirtelen nem lennétek. De mivel ez csak egy hülye sci-fi sztori, ezért sajna itt maradtok a nyakunkon.

  17. mokas nezni, amikor egy biblia buzi arra ragadtatja magat, hogy konkret joslatokat tegyen a bibliaban leirtakra alapozva. jokat lehet rohogni, amikor kiderul, hogy baromsag amit josolt.

  18. de hát én ahol olvastam, ott nagyon komoly szakemberek irták, hogy még fel lehet újitani a kocsikat, mert az orosz kocsikban a zsámolyok (szakember szavajárása) örökéletűek, mint a londoni buszok. és én hajlamos vagyok ezt elhinni.
    a mai helyzetben azon is érdemes lenne gondolkodni, hogy orosz városokban kiszuperált metrokocsikat vegyünk, például az omszki metrocéljaira beszerzett kocsik -lévén, hogy még sokáig nem készül el a vonal- valszinuleg eladók.
    tarlós pista, ha ezt olvasod, mégiscsak add meg az alvázszámokat, júniusban utazok ki, letárgyalom, nem kell küldöttséget menyeszteni.

  19. @almodhi: Kis agymosott fidesz nyikk!!! Mert neked amit a ViktorViktor csinál meg mondd az mind olyan hogy térden állva kapod be a szerszámot amit a szádba rak a nemzeti kormány!!! Ha a töködet lopja majd el a Matolcsi akkor is csak tapsolnál!!! Mert azt hiszed az a nemzeti érzés ha lengeted az árpád sávos szászlót meg üvöltve énekeled a Himnuszt és rohadt nagy magyar vagy Attilába meg a többi de az már nem zavar hogy szét lopja szét veri az országot a kártékony fityiszbanda!!! Azt magyarázzad meg akkor hogy hogy hogy Európa szégyene lett Magyar Ország amiótta a Csökött Kis Degenerált Pártag Al És Felcsuti Nemzetes Vitéz Orbán Törpe és a slepje vette át a hatalmat az állittólagos fülke forradalom során!!! Mert a Metró már régen rohad de ezeket a dolgokat a narancs szinü fityisz rémuralom bagázs hozta a nyakunkba!!! Nyugdijjak ellopása média törvény havernak a miliárdok ezt mind a ferde hajlamu torz külsejü Viktátornak köszönhetjük az elmúlt egy évbe tudod akiknek te tapsolsz reggel délbe este kicsi ál keresztény képmutató hazug párt droid!!!

  20. nem kell expert hittudósnak lennünk, hogy rájöjjünk a mi urunk-teremtőnk szándékaira. ha azt vesszük, hogy a veszélyes csónak neve a lélekvesztő, ezt akár alkalmazhatja a metrószerelvényre is a mindenható, aki a BKV járműveit az októberben esedékes világvégekor fogja lelkek elveszejtésére és elszállítására felhasználni. a bor meg a füles pedig a világból egyedül megóvásra érdemes dolgok.

  21. @SobriJózsef: a lehető legtöbbet hoztad ki a teista-ateista szájtépéssel kapcsolatos állásfoglalásból.

    Én még hozzátenném, hogy ha egymás sértegetése csúcsra jutott és lemészároljátok egymást, a vállalkozásom teljes körű takarítást és kegyeleti szolgáltatást vállal. Előre tessék fizetni. Az ideológiai háború létszámának függvényében lehet szó akciós ármegállapításról.