Feljelentést tett Deutsch Tamás, mert többen is követték Twitteren. „Ez az én magánügyem. Nem értem, mit akarnak egy keresztény geektől.” –egészítette ki a Balkán Charlie Sheenje.

A Terrorelhárító Központ már megkezdte a követők követését, mivel reális a veszélye annak, hogy intellektuális fölénybe kerülnek Deutsch Tamással szemben és ezt kihasználva verbálisan abuzálják. A kommandósok a TEK Facebook oldalán kiszivárgott információk szerint letiltják a követők Twitter accountját, de az is felmerült, hogy a veszély elmúltáig egy Deutschra megtévesztésig hasonló kommandós fog Twittelni.

Orbán Viktor a VIVA TV SMS chatjében cáfolta, hogy lépéseket terveznek tenni Deutsch vagy követői ellen, míg Navracsics Tibor a Randivonalon priviben közölte újságírónkkal, hogy a Fidesz támogatja a web2 minden formáját, de egyelőre nem tud többet mondani, mert egy World of Warcraft party-ra hivatalos a minisztérium pincéjébe.

42 KOMMENT

  1. El kell ismernem, hogy a tegnapi wifis és ez a bejegyzés nagyon sikerült. Ezen most hangosan röhögtem. De mondjuk vicces Dajcstomi mai felvetése is, hogy milyen lenne a parlamenti interpelláció 160 karakterben…

  2. Szerintem a cikk szerzője valamit véletlenül (VAGY SZÁNDÉKOSAN???) összekevert. A Twitter arra való, hogy kövessék az embert. Egy ilyen frappáns és fiatalos csirip (twit MAGYARUL) pedig természetesen vonza a követőket.

    VAGY TALÁN AZT HISZITEK hogy a fiatalos lendület csak a ballib sajátja!!!

    Az meg teljesen rosszindulatú OSTOBASÁG hogy Deutsch Tamás képviselő úrnak bármilyen befolyása lenne a Terror Elhárító Központra!

    Nem élünk a Rákosi korszakban, az ilyen szervezetek működését a TÖRVÉNY és az ALAPTÖRVÉNY szabályozza.

    Egyáltalán mi a rosz abban ha egy fiatal politikus használja az SMS falat? Szól a fiatalokhoz, MEG TUDJA szólítani őket. Csak így tovább fiatal FIDESZESEK!!!

  3. interjúra válaszolva elmondta, vállalja amiket mondott, ugyanúgy mondaná…, mert ő ilyen. És…, ha ilyen, ilyen is marad ! Nanehogymááá !!! Mer ő nem akar megváltozni ! Mer ő büszke arra ami ! Arra amit elért !Mert mindenki annyi, amennyije van neki !

    NEKI…ENNYI VAN !!!!! :DDD

  4. Állítólag hazarendelnek Brüsszelből minden Fidesz rajongót, mert Orbán szülinapjára (május 31.) nem jönnek a betervezett uniós, ámerikás vendégek.

    Nagyobb ajándék, netán kitüntetés esetleg Nobel-díj esetén Viktor megfontolja, hogy kiutazzon-e érte, de nem valószínű.

    Bankszámla száma viszont: 00000000 11110000 99999999

    Ide kell nyomatni majd a Nobel-díjat, és persze elfogad a rajongói tábortól 5000Ft-nyi összeget.

    Mindenki megnézheti ingyenesen a szülinapi tortáját élő adásban 10 percig. Ez lesz az ajándéka a népnek. Tervezi állami támogatással 3,5 millió példányban kiadni DVD-jét, CD-jét. 6990Ft

  5. Eddig sem volt egy jóképű állat,de most már rondább,mint egy grúz-török-indiai-egyiptomi-olá cigány keverék. Kadhafi egy jóképű srác,ehhez a majomhoz képest. Bocsánat a majmoktól!

  6. Ha van az áramtolvajoknak eszük, akkor kérjék, hogy a Fidesz vizsgálja ügyüket! Papcsák csak 250000-es pénzbírságot kapott milliós sikassstásért, nem két évet. Pártfegyelmit kell kérni!

    Hatvannégy áramtolvaj bukott le Nyírbátor környékén a rendőrség és a szolgáltató cég, az E-ON Zrt. által tartott közös ellenőrzésen – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei főkapitányság sajtószóvivője

    A hétfői akcióban harmincegy rendőr és harminckét ellenőr vett részt, csaknem száz áramvételező helyet vizsgáltak meg, és az érintett ingatlanok mint hatvan százalékánál találtak különböző szabálytalanságokat – mondta Fülöp Gergely.

    A százados tájékoztatása szerint szolgáltatói szerződésszegés, vagy szerződés nélküli áramvételezés miatt összesen 64 esetben indítottak eljárást. Az okozott kár mértékét még vizsgálják. A szóvivő megjegyezte: ha az illegális áramvételezés értéke nem éri el a húszezer forintot, szabálysértésről van szó, amelyet legfeljebb 60 napi elzárással, vagy 150 ezer forintig terjedő pénzbírsággal büntethetnek.

    A húszezer forintos értékhatár felett viszont lopás miatt indítanak büntetőeljárást, s ebben az esetben két évig terjedő szabadságvesztés a büntetés.

  7. @Labancz: a három napkeleti bölcs perzsa vagy babilóniai papok lehettek (a görög nyelvű szövegben használt “magoi” nem a korabeli zsidó papság jelzője volt)… úgyhogy a sztori korántsem csak a Júdea Népe Front belügye volt. :))

  8. namost ez most nem volt olyan jo, mint eddig, mert ez gyakorlatilag nem kacsa. megis ki az, aki butabb, mint tompika?! talan egy otodiket? nem.

    a kereszteny geek zsenialis 😀