Vajon mit üzen Orbán Viktor a kezével formázott árnyjátékkal?

Miután a műszaki igazgatót sem sikerült letartóztatni, most úgy néz ki, hogy a Veszprém megyei ügyészek találtak egy olyan embert, aki nagy valószínűség szerint a hibás.

Tegnap úgy tűnt, hogy kezdeményezik előzetes letartóztatását annak a két tinédzsernek, akik a gát szakadása előtt ott falitengóztak, és valószínűleg emiatt keletkeztek a repedések a gáton. De kiderült, hogy kiskorúak ezért nem vonhatóak jogilag felelősségre. Az áttörés ma reggel történt, ugyanis találtak egy devecseri lakost, aki szemtanúk szerint a szomszédjának azt kiabálta a tragédia előtti héten, hogy “Szakadjon rád millió tonna lúgos iszap!“. Az ügyészek szerint ez a bizonyíték megállja helyét a bíróságon.

A szerencsétlen sorsú segédmunkásként dolgozó T. Zoltán vádlottnak a vád szerint megvolt az indítéka, valamint az eszköze arra, hogy gondatlansága miatt bekövetkezzen a katasztrófa. Orbán Viktor szerint most már semmi nem állhat a példátlan mértékű felelősségre vonás útjába.

11 KOMMENT

  1. “lecsapok rá, mint gyöngytyúk a takonyra!”

    demegmég csücsörít is hozzá a kis kéjenc, hogy egyem a lelkit nekijje.

    t.zoltán egyébként nekem már régóta gyanús, csak nem akartam mondani. persze aztán lehet, hogy valójában a rogánantal kúrta el az egészet amikor mélygarázst építtetett a tározó alá. sunyi dolgok eezek.

  2. Azt mutatja, hogyan kell betekerni a 60-as izzót.
    Esetleg távgyógyító, vagy épp vele van az erő, és egy betontömböt emel a gátszakadás helyére.