Geréb Ágnes erről még egy római piacon nyilatkozott

Geréb Ágnest harminc napig tarthatják fogva. Lapunknak elmondta: ha annyi idő alatt kihordhatna egy magzatot, akkor az otthonszülés mellett az előzetesben szülés mellett is kiállna.

Így azonban csupán arra lát jó esélyt, hogy ha felmentik, akkor egyáltalán ne szüljön már, se otthon, se másoknál, ha pedig házi őrizetre ítélnék, akkor bízik abban, hogy kellő tapasztalatot tud gyűjteni ahhoz, hogy kiállhasson a házi őrizetben szülés mellett. Ezen elhatározással szeretné bíztatni a szintén házi őrizetben lévő Rényi-Vámos Krisztinát a teherbe esésre.

Ha azonban Geréb Ágnest szabadságvesztésre ítélnék, akkor a börtönben szülés mellé gyűjthetne újabb híveket. Lapunknak elmondta: ő maga a rács mögött legszívesebben Hagyó Miklóst szülné meg.

A börtönben szülést Geréb Ágnes úgy képzeli el, hogy a fegyház- és börtön-fokozatban szülő nők gyerekei automatikusan fogház-fokozatba kerüljenek át. A kilenc hónapos terhességet emellett a magzat jó magaviseletére tekintettel felezhetné vagy akár harmadolhatnák is, a szökést pedig újabb hónapokkal büntetnék.

13 KOMMENT

  1. Baromira kiváncsi lennék,hogy a hivatalos kórházi dokik (Geréb is orvos,csaknem kér pénzt a munkájáért, itt a szakmai féltékenység legnagyobb mozgatója a kórházi szülészek részéről),
    vajon az elkövetett felelőtlen f@szságaikért mikor részesülnek ekkora média ellenszélben,
    mikor viszi el őket a rendőrség, ha egy( kettő,vagy sok) betegüket félrekezelik,a beteg meghal a nagytudású pökhendi kezeik munkája nyomán.
    Eü-ben vagyok, tudnék mesélni……, jó pár szakmáról :((

  2. Tévedésben vagy. Kér a “munkájáért”, nem is keveset. Ráadásul kiválogatja, szerinte kikkel érdemes foglalkoznia, és még így is vannak hibák. Nem is értem, mi benne az “otthon”szülés, mikor el kell menni egy általa fenntartott lakásra szülni. Akkor már nem mindegy? Kórházban legalább komplikáció esetén van esély a túlélésre.

  3. 1. Több olyat tudok,aki ott szült, érdekes,azok hazudtak, hogy nem kért ?
    2. Hány kórházi balesetet soroljak neked, amit eltussolnak, elhazudnak,kimagyaráznak ?
    Hidd el, a kórházi szülészek által a szülésekért kért sokszázezer forint féltékenysége itt a mozgatóerő…
    Tavasszal megpedzette Mikola, hogy ennek véget fog vetni,aztán azóta is nagy kuss van.
    A kórházi szülészek közül alig valaki végezte el azt az életmentő tanfolyamot,amit dr.Geréb elvégzett és alkalmaz is. A kórházi dokik egy másik intézetből kérnek életmentő segítséget, mert nem értenek ehhez (szülésznőtől tudom).
    A Születésházban szült, elégedett anyákat meg – mily érdekes – valaha valaki megkérdezte ? Ja azt nem, mert az a szülész-maffia ellen lenne.

  4. @Naiv-Tündibündi
    Igen, azok hazudnak, mert kér pénzt, de megkéri az anyákat, hogy ne verjék nagydobra…A szülészet-nőgyógyászat valóban egy Egyesült Maffia Birodalom, de minden orvosi közösség összezár ha balhé van, és az a baj, hogy az igazságügyi orvosszakértők is orvosok ugyebár, úgyhogy mint tudjuk a holló nem csak azt mondja, hogy “Sohamár”, de ki sem vájja a másik szemét a szemét….. így patt…
    Attól a Geréb még nem jobb egy fikarcnyit sem, és elég szomorú történetekkel van kikövezve a pályája, úgyhogy normális ember ha terhes, a közelébe sem megy!
    Hát a mIkola nevűt meg mondjuk meg sem említeném, mint bármiféle hivatkozási alapot, spongyát rá!

  5. @tündibündi:nem tudom melyik mondatomból vontad le a következtetésedet, de tévedsz.A tényekre tekintettel mondhatom, hogy igen visszafogott voltam! Sajnos a saját és a családunk keserű tapasztalata indokolta a véleményt amit leírtam, és ezen semmilyen cikk nem változtat, nem enyhíthet sajnos, mert mint tudjuk nincs feltámadás….

  6. @tündib. elolvasod amit írtam??? Mint a viccben “most nekem hiszel, vagy a saját szemednek”
    a családi tragédiánkkal szemben hozol ide újságcikkeket??? Nincs Veled nehéz dolga a propagandának…. Részemről téma lezárva!

  7. én magam negyvenkét élő macskát kötöztem össze hosszában, ezzel az élőlánccal propagandázok a szénakazalban való ellés mellet.
    sokkal természetesebb így a világrajövetel, takarítani sem nagyon kell, és úgy általában a körülmények sem sokkal rosszabbak, mint egynémely kórházban.

    geréb ágnesről meg csak annyit: EGY ÁRULÓ!
    molnár ferenc ezt világosan megírta a pál utcai fiúk című dokumentumregényében (igaz személyiségi jogok miatt a keresztnevét és a nemét megváltoztatta).

  8. Pont a hírcsárdára illő beszélgetés, gratulálok! Geréb egyébként valóban áruló, ő árt a legtöbbet az otthonszülés ügyének. Ha nem lenne az irritáló, okoskodó stílusa és a mártírkodása, sokkal kisebb lenne az ellenállás az otthonszüléssel kapcsolatban. Ja, és ha nem folytatná azt, amitől eltiltották. Hiszen hogyan kér valaki jogot és legitimációt úgy, hogy közben fittyet hány azokra?!

  9. 12.es tündibündi! mi ez a pálfordulás? eddig teljesen odavoltál gerébsarlatánért most meg kiállsz mögüle???????? Nem szép dolog a szélkakasság ez már ovikinek is megártott!