A RTL Klub híradójának részlete

A szeptember 20-ai esti híradó után több ezer csalódott olvasói levelet kaptunk, melyben beszámolnak arról: látták oldalunkat a híradóban olyan weboldalak között, amelyek külföldi szerverekről közvetítenek szélsőséges, az emberi méltóságot sértő tartalmakat.

Az olvasók levelükben azt nehezményezték, hogy weboldalunk .hu kiterjesztéssel magyarországi szerverrel és olyan szerkesztőséggel működik, amelyet létező e-mail címen lehet megkeresni, és akár helyreigazítást is kérni, mint ahogy azt Hoffmann Rózsával kapcsolatban teljesítettük is.

Nehezményezték továbbá azt is, hogy sem szaftos zsidógyalázást, sem politikusok telefonszámait, sem szégyengyanús iwiw-képeket, de még egy árva gyerekpornó-képet sem találtak, sőt, a Google keresőszolgáltatás eredményeivel ellentétben nem nálunk található az a kép sem, ami Schmitt Pált ábrázolja egy szamurájkard markolatával a fenekében (kérésre azonban be tudjuk szerezni).

Minden csalódott olvasónktól elnézést kérünk, és mivel számunkra fontos, hogy megőrizzük az RTL Klub híradójának szavahihetőségébe vetett bizalmat, jövő héttől a www.picsamaxi.com címről leszünk elérhetők, az ajánlott leveleket pedig a manilai rendszergazdánk címére várjuk majd.

13 KOMMENT

  1. huhhh… megnyugodtam. Már kommentben is jezete az egyik szerző, h tárgyalások folynak eszkimó jogvédőkkel a sarkköri serverbérletről. Nagyon ajánlom, mert ott a servertermek hűtése nem probléma, lényegesen költséghatékonyabban lehet üzemeltetni.
    Ha már úgyis van alagút, csílébe is lehetne server a föld alatt, azt hallottam, ott olcsón van munkaerő.

    Ha ez a megoldás sem válna be, akkor javaslom DVD-n fű alatt -esetleg torrentezve, ha már úgyis illegális lesz- adjuk át egymásnak a Hírcsárdát.

    Az is lehet, h celeb-összeesküvés van a háttérben: Hagyó Miki, HajduP, $arkata, $tohl és $Balázs ármánykodnak, akiket a háttérből Sith Pál irányít…

  2. Demon:
    Nem volt gyenge, tényleg mutatták az oldalt, mint elérhetetlen, a magyar törvények elől amcsi szervereken bújkáló blogot.

    Amire a nyomorultak nem gondolnak, h a blog -mint szolgáltatás, felület- nagyobb multú tőlünk nyugatra, több ingyenes lehetőség van, szélesebb kínálattal (template-ok, testreszabás, beágyazható- és futtatható tartalmak, etc.), tehát szimplán _technikai_ okokból van pl. amcsi szervereken…

    Ilyen alapon aki gmailt használ az mind biztos hackerwareztorrentpornómegosztó, mert nem freemailt használ… pfff…

    Sajnálatos, h letettek a blogok regisztrálásáról, mert kíváncsian vártam (sok ezer informatika iránt érdeklődővel együtt), h hogyan fogják kivitelezni… 🙂

  3. máglyára az összes rohadék nemszélsőséges liberálfasiszta politikusimádó hajdupetivel!
    szabadságot svájcnak!
    éljen Tinódi Lantos Sebestyén, az első nemmegalkuvós végvári blogger! nem regisztrált csak pöngetett!
    faszkivan má, aztán meg csodálkoznak ha nagynéha elfoglalnak egy-egy tévét.

  4. akkor ezentúl mindig a hátam mögé nézek mert én is aljasnácigémélhasználónemzetellenes vagyok.
    köszi hírcsárda a figyelmeztetést. világ hidrogénatomjai egybesűljetek!