A híres olasz színész-rendező, Roberto Benigni is megnézte a sztárt

Oszkó Pétert az idei Sziget Fesztiválon óriási sikert aratott koncertje után több produceri iroda és nemzetközi fesztiválszervező is megkereste. Már most biztos, hogy egyetlen magyar fellépőként ott lesz a 2011-es Glastonbury zenei fesztiválon.

A sokrétű pénzügyi gurut és szájharmonika művészt nem lepték meg a felkérések: „Szakértő vagyok, így tudtam előre, mire is számíthatok, illetve, ha az embernek van hobbija, akkor az nagyon jó neki.”

A zenekarának, egyik neve elhallgatását kérő tagja azonban más megvilágításba helyezte Oszkó egyre sűrűbb fellépéseinek a hátterét: „Szegény Oszi csúnyán beharapta a 125 gurigás hitelét a budai pecóra, ráadásul svejci frankó alapon szopogatja a havit. A héten is két lakodalomban fog haknizni. Olyan szépen le tudja szólózni az múnlájt sedót meg a vördsdontkamízít szájharmonikával, hogy csak úgy tolják a szájába húszezreseket. Hülye lenne kihagyni ezt a kis fusit.”

4 KOMMENT

  1. Nahát, én az egyik zenekartagtól éppen úgy hallottam, hogy Oszkó minden fellépésen ingyen játszik, és a díjazást a többiek osztják egyenlő arányban. A viccet félre téve. Na nem mintha ez olyan óriási gesztus lenne a részéről…