Hobbiból is vállalt már többször meccset

A 2010-es futball világbajnokság döntőjét a magyar médiasztár, Gundel Takács Gábor fogja vezetni, már amennyiben ráér.

“Herr Gundel ist wirklich ein istenadta mulitalentierte Person! Signor Rossetti besülése után, azt gondolom, senki más nem lehet alkalmas a futball vb döntőjének következetes levezetésére, mint ő!” – tájékoztatta a sajtó képviselőit Joseph Blatter, a FIFA elnöke.

Gundel Takács Gábor még nem adott választ a megtisztelő felkérésre, mert a menedzsere, Frenreisz Károly, idő közben több helyre elígérte fiatal rokonát. “A Borneói Köztelevízió jóval korábban meghívta egy július 11-ei emberevés – helyi nyelven történő – élő közvetítésére. Azt követően, pedig tovább kell repülnie Oszakába, ahol egy gyerekcsatorna nézőinek egy bálnaboncolást fog japánul kommentálni.” Sokan aggódnak a mindenki által csak Gundinak becézett hírességért, mert a túlterheltség jelei egyre sűrűbben megjelennek nála. Az M1 egyik helyszíni kábellogisztikai irányítója, Pancsev Georgisz meséli:

„A Brazília – Chile meccs előtt a bírókat úgy mutatta be, mint a sorsolási bizottság tagjait, majd az éteren keresztül kézcsókjáról biztosított egy közjegyző-asszonyt, beolvasta a 6-os lottó nyerőszámait, és egy könnycseppet elmorzsolgatva megemlékezett Kiss Manyiról, és 60-as évek magyar sztárjairól.”

Sokak szerint, amennyiben Gundel mégsem tudja vállalni a megtisztelő feladatot, úgy Vágó Istvánt kéri fel a FIFA.

6 KOMMENT

  1. A Gundi-Frenreisz Karcsi (az Úr hintse sűrű áldását basszusgitárosi életművére két kézzel…) Minisztérium dobiágica főosztálya azonnali helyreigazítást követe!. Az ominózus emberevési közvetítés ugyanis – a cikkben hamisan feltüntetett információval ellentétben – nem a Borneói Köztelevízióban, hanem az Észak-Jávai Budapest tévében fog adásba kerülni. És nem is embert fognak enni a vidám benszülöttek, hanem Jetit…

  2. Észak-Jávai tudósítónk jelenti:
    Az Észak-Jávai Parlament kétharmados többséggel úgy döntött, hogy mégse a Jetit, hanem Vágó Istvánt fogják meggrillezni… A döntésről az ellenzék sajtónyilatkozaban határolódott el, arra hivatkozván, hogy Vágó István intelligenciahányadosa másfél százalékponttal meghaladja a Jetiét.

  3. Észak-Jávai tudósítónk tovább brékingeli a nyúzt!
    Az Észak-Jávai Kommunista Munkáspárt baráti meghívása következtében baráti látogatáson Észak-Jáván tartózkodó Biszku Béla elvtárs evett Vágó Istvánból!
    (Tudósítónk további tényfeltárásokon dolgozik. Meg nem erősített hírek szerint a Dél-Jáván illegalitásban leledző Komócsin Zoltán is leadta a rendelését egy Vágó-falatra.)

  4. „Mihail Kuciknak hívják, és orosz állampolgár, vallotta be az Egyesült Államokban lebuktatott orosz kémek egyike, aki addig Michael Zottoli néven élt Washington környékén, és kanadainak vallotta magát. ”
    Észak-Jávai tudósítónk szerint azonban ez a hír nem állta ki a hitelesség próbáját, mert „Mihail Kucik, aki az Egyesült Államokban lebuktatott orosz kémek egyike, aki addig Michael Zottoli néven élt Washington környékén, és kanadainak vallotta magát ” valójában Apró Antal. Aki – megbízható forrásból származó értesülésünk szerint – mind ez ideig nem evett Vágó Istvánból. (Noha Gundel Takács Gábor észak-albáni tájszólásban erről számolt be a Kelet-Timori Munkáspárt honlapján.)