Minden jelölt kap egy fali plaketett a jelöléskor. Habsburg Ottó már ki is rakta.

A Bravo stábja véletlenül Habsburg Ottót is beválogatta az idei OTTO-díj esélyesei közé. A neves politikus így olyan sztárokkal szerepelhetett egy cikkben, mint Hien, Ádok Zoli, vagy a méltán népszerű SP.

“Ötletem sincs, mi ez az egész. Kicsoda az az Ádok Zoli?” – örült a hírnek az utolsó Habsburg-trónörökös. A politikust telefonon értük el, és bár nem egészen értette, milyen díjra esélyes, azért kifejtette: munkája során mindig is a nemzetek békés együttélését akarta segíteni.

Kérdésünkre, hogy milyennek találja Dukai Regina bemutatkozó albumát, csak annyit kérdezett, ki az a Dukai Regina, majd letette a telefont. A kérdéssel megkerestük a Bravo szerkesztőségét is, ám legnagyobb sajnálatunkra ők sem tudták megmondani, viszont megígérték: amint lehet, küldenek róla topless képeket.

Habsburg Ottót végül a Bravó szerkesztősége lehúzta a díj várományosainak listájáról, mondván: túl sokat tett eddig le az asztalra, és különben is, nem lehetett volna a díjra gravírozni teljes nevét, a Franz Joseph Otto Robert Maria Anton Karl Max Heinrich Sixtus Xavier Felix Renatus Ludwig Gaetan Pius Ignatius von Habsburg-Lothringent.

4 KOMMENT

  1. egy oTó nevű barátom a közelmúltban halt meg, a fejfájára viszont Ottó volt írva

    nyeFtanilag megállapítottam magamról, hogy heJesen írtam oTó barátom nevét, egész életembe, életébe

    & a tanítónéni sem hazudott az alsó LM-iben, mikor azt állította, hogy a múTTidő kéTTé