Orbán Viktor, könyve bemutatójakor

Németországban jelent meg Orbán Viktor legújabb könyve. A hírre Kende Péter is bejelentette a Fidesz miniszterelnök-jelöltjéről szóló könyvsorozata újabb darabját. A Fidesz elnöke a Berlinben tartott sajtótájékoztatón mutatta be művét, amelyben először vall arról, miért is ragaszkodik oly konokul, minden izomszövetével, idegszálával a „Miniszterelnök úr!” megszólításhoz és magához a pozícióhoz. A könyv címe: Görcsöm.

A művet a német Kereszténydemokrata Párt (CDU) támogatásával sikerült kiadnia a Fidesz elnökének.  Az anyagi és erkölcsi támogatásért cserébe a kereszténydemokratáknak egy kérése volt, hogy az első nyomás német nyelven jelenjen meg. Az eladási statisztikák alapján elsöprő sikert aratott a Görcsöm a német olvasók között, bár sokan meghökkenve vették kezükbe a könyvet, amelynek a címe németül: Mein Krampf!

A könyv várhatóan Magyarországon is jól fogy majd, éppen ezért Orbán bejelentésének hírére Kende Péter is kiállt a nyilvánosság elé új könyvtervével. A Viktor és A Viktor 2. című könyvek szerzőjének harmadik könyve Orbán Viktor és az azkabani fogoly címmel kerül majd a polcokra, valamikor áprilisban.

2 KOMMENT

  1. A képen Orbán Viktória látható, a miniszterelnök lány-ikertestvére.
    Az elképesztő hasonlóságot kihasználva időnként helyettesíti is Viktort az ülésteremben.
    Hogy a néhány különbség ne legyen oly feltűnő, időnként Viktor is szőke parókában és
    lakkozott körmökkel jelenik meg a nyilvánosság előtt.