Jó hír: A jövőben válásra is fel lehet venni a CSOK-ot

Végéhez érkezett a kormány Házasság hete sorozata, a hétvégén ünnepelték a szentély utolsó fázisát, a válást. Nemrég Varga Juditról és férjéről derült ki, hogy külön utakon folytatják, most pedig Rogán Antal jelentette be, hogy felbonjta házasságát Barbarával.

“A kapcsolat lényege az őszinteség. Nos, én ezt nem kaptam meg Barbitól. Úgy mentem bele ebbe a dologba, hogy lesz egy szép menyecském, és végre nem kell albérletben élnem, ott lesz Borsod megye. Aztán kiderült, nem is vett földet Barbika… És ami borzasztóbb: még hitelt sem vett fel. Ha nincs termőföld, nincs házasság! Mégis hogyan kaparjak össze 1,5 milliárdot?”

– mondta a kabinetfőnök.

Kósa Lajos elmondta, hogy sajnálja a dolgot, a válás mindig rossz dolog, akár egy szépségkirálynő, akár egy olimpiai bajnok hosszútávúszó miatt van, de szerinte Mészáros Lőrinc példája is bebizonyította, hogy még csak örökölni sem kell ahhoz, hogy a válás ellenére meggazdagodjon az ember.

Cikkünket elküldtük Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszternek, aki válaszában azt írta, nagyon sajnálja a dolgot, elvégre Varga Juditnak nagyon szép lábai vannak, brutális a rüsztje, és iszonyat szexin ad be szélről. Rogánékkal kapcsolatban közölte, hogy a magánélet védelme érdekében nem akar beszélni a dologról, de azt elárulta, hogy

egy új törvényjavaslat szerint a jövőben válásra is fel lehet majd venni a CSOK-ot.