A spanyol Marca sportlap értesülései szerint nem kisebb névvel, mint Áder János magyar köztársasági elnökkel erősített a 13-szoros Bajnokok Ligája-győztes Real Madrid.

Forrásaink szerint a királyi klub a koronavírus-járvány miatt még nem gondolkozott új igazolásokban, de Áder aláírási lendületével nem tudtak mit kezdeni, a kontraktust a szponzori szerződésekhez hasonlóan szignózva találták meg a klubházban.

Az UEFA-nál dolgozó belső forrásunk szerint a köztársasági elnök gondban lehet, mivel reflexből a Barcelonához is aláírt. Jelenleg az UEFA alelnökének, Csányi Sándornak a jóváhagyására vár, hogy kettős játékengedéllyel pályára léphessen az El Clásicocón. Mivel jelenleg szünetel a spanyol bajnokság, Áder lezsírozott magának egy kölcsönadási szerződést a Puskás Akadémiával, hogy legalább a fizetése rendben megérkezzen.

Több, Áder Jánoshoz közelálló informátorunk szerint nem véletlen, hogy a köztársasági elnök eltűnt az utóbbi napokban. Áder nehezen viseli, hogy nem tud pecázni a barátaival, ezért mindent aláír, hogy lekösse a felesleges energiáit. Nemrég szignózott egy petíciót a bohóchalak cirkuszi szerepeltetéséért, illetve ellátott kézjegyével több magas kockázatú hitelszerződést is, jelenleg egy óbudai panelház lakógyűlésének jegyzőkönyve fekszik az asztalán.