Úgy tűnik, a gázos vállalkozó sem nézte jó szemmel, amit lánya Karácsony Gergellyel művelt az M1-en.

Nem csak az újságíró-szövetség szerint volt vállalhatatlan a főpolgármesterrel készült mlőffrumghhblöh (durvának éreznénk az “interjú” megnevezést a kedd esti eseményre, ezért használjuk inkább a közkeletű mlőffrumghhblöh elnevezést – a szerk.), de Mészáros Lőrinc, a Legyen Ön is Milliárdos! magyarországi nyertese sem elégedett a produkcióval.

Mint megtudtuk, az adás után felhívta a mlőffrumghhblöht készítő Mészáros Katát és kitagadta a családból.

Mint sajtóközleményében fogalmaz:

Tévéth, jó tétvéth, nézhető tévéth szeretnék. Azt gondolom, hogy ezt szeretném. De ez meg rossz tévéh volt. Voltam én is polgármester, és tudom, hogy mik azok a kérdések, amikkel sarokba lehet szorítani egy polgármestert, de mondjuk ezért volt az én irodám ovális. A keddi műsorban viszont olyan rossz kérdések voltak, hogy az szégyen a Mészáros névre és a Mészáros&Mészáros Kft.-re nézve, ezért ezúton közlöm a sajtóval, hogy Kata a mai naptól kezdve nem a lányom, és névnapjára kapott fülbevalót is kérem vissza!

Mészáros Katát is próbáltuk megkérdezni, hogy mit szól édesapja szavaihoz, de éppen kerékpárokat harapott ketté őrjöngve a budapesti József körúton.