Szúrós tekintet, emberölelés, szexuális zaklatás lyukas zoknival, illegális bevándorlás az MTVA-ba –  nem áll jól a képviselő szénája.

 

hadi

Javában zajlik a Hadházy Ákos elleni eljárás Polt Péter nappalijában. A főügyész tegnap még bojkottot hirdettet, ma azonban arra ösztönözték, hogy a független képviselő MTVA-ban végrehajtott sorozatos jogsértései miatt mégis foglalkozzon az üggyel.

A HírCsárda birtokába jutott vádirat szerint Hadházy nemigen élvezheti a szabadság ízét élete hátralévő részében.

A három hete száradó dokumentum szerint a képviselő forradalmi léptekkel közlekedett, gyilkos nézése és szúrós tekintete volt, ezért terrorizmus vádjával is bíróság elé állíthatják és mivel látható volt, hogy kint összeborult a tüntetőkkel, emberölelés miatt is elítélhetik. Ráadásul előre kitervelt gyilkosságért is felelhet, mivel a képviselő többször mondta, hogy ölni tudna egy kávéért.

Beszéde több helyén is maró gúnyt véltek felfedezni, ezért környezetszennyezésért is felelősségre fogják vonni, az őrökkel szembeni magatartása miatt pedig az állatvédelmi törvényt is áthágta. Nem beszélve arról, hogy szexuálisan zaklatta a biztonságiakat a kihívó testtartásával, lábfejével többször megtapogatta az őrök markát, illetve ingével belekapaszkodott a kezükbe.

Ráadásul meztelenkedett lábtájékon, a lyukas zoknija többekben megbotránkozást keltett, abúzust hajtott végre, és mivel a közmédiában mutogatta a teste pucér részét, közszemérem sértést is megvalósított.

És még csak a vádirat felénél járunk…

PhotoFunia-1548253052

Azzal, hogy a képviselő bement az épületbe, illegális bevándorlást is megvalósította, ráadásul a NAV jelezte, nem fizette be a bevándorlási különadót.

Hadházy egy elítélttel, a hírhamisításért felelősségre vont Papp Dániellel is beszélt, ami tilos látogatási időn kívül, ráadásul a vezérigazgató beszédébe való szúrós közbevágásaival súlyos, 8 napon túli sérüléseket okozott Papp Dánielnek.

A volt LMP-s képviselő a korábbi, korláton való közlekedése miatt a KRESZ-t is megsértette, benntartózkodásával pedig már most több, mint 400 óra túlórát teljesített, ami jogellenes, hiába beszélte meg előre magával.

Hadházy ráadásul többször is kiabált, így csendháborítás miatt is bíróság elé kell állnia, élő bejelentkezését pedig a korhatár besorolás elmaradása miatt elmarasztalta a Médiatanács.
A felvételek tanúsága szerint láthatóan a padon aludt, tehát a hajléktalantörvényt is megsértette.

 

„Hadházy Ákos bőven megvalósította a Btk. jövő hónapra tervezett módosításának több pontját! Mivel még gyúrjuk a törvényeket, egyéb területen is felelősségre vonhatjuk! Az már most látszik, hogy a büntetési tételek összegzése után minimum életfogytiglani börtönbüntetést kell javasolnunk!”

– mesélte  Polt Péter főügyész.

Hadházy tehát több emberöltőre elegendő súlyos vétséget hajtott végre, Amerikában ezért kötél általi halál lenne jussa, még szerencse, hogy Magyarországon vagyunk.

5 KOMMENT