Nagy a nyomás a magyar labdarúgó-válogatotton, ezért nem jönnek az eredmények. S mindezért a stadionok okolhatók.

storck hcs2

Stadionbontási program indítását javasolja a Kormánynak a Fidesz – jelentette be rendkívüli sajtótájékoztatón Németh Szilárd, miközben rózsafüzérrel ütlegelt egy Soros-bérencnek tűnő, fejjel lefele fordított telefonnal képeket készítő 444-es újságírót.

“A fiúkat sajnos tönkreteszi az új stadion, nem tudják soha, hogy hol vannak, akkorák a létesítmények, hogy sokszor nem találják a vécét, meg a pályán a labdát”

– vázolta a javaslat hátterét a rezsibiztos, hobbi Soros-szakértő.

A tervek szerint az újonnan épült stadionokat vagy teljesen lebontanák, vagy visszaállítanák őket régi, lepusztult állapotukba, ezzel mentálisan tehermentesítenék a futballistákat, egyben sok száz új munkahelyet és jelentős bevételeket teremtenének Garancsi István és Mészáros Lőrinc cégeinek.

Értesüléseink szerint a Groupama Arénát teljesen elbontanák, a helyét sóval szórnák fel, és az egész mellé ingyen adnának tequilát és citromot.

1 KOMMENT

  1. Mai hírünk:

    A kormány bejelentette, hogy a takarékoskodás jegyében, a stadionok bontásakor keletkező sittből kiváló műugrósáncokat építtet majd minden hazai dombra.