Akik nem értik a humort, azoknak az adás poénjait jeltolmács fogja elmagyarázni, vagy a teletext 245. oldalán humor nélkül is megtekinthetik.

(A képünkön szereplő Kiss Ádámot nem zavarta különösebben a jeltolmács)

Az új médiatörvény szellemiségében a Showder Klub új részeinek elején felirat és hangalámondás fogja figyelmeztetni a nézőket, hogy a most következő műsort csak azoknak ajánlják, akik értik a következő viccet: „A misszionárius póz az, amikor a nő a hátán fekszik, a misszionárius meg rajta.” Azoknak, akik nem értik, de mégis megnézik a műsort, a képernyő jobb alsó sarkában egy jeltolmács fogja elmutogatni a poénokat, hogy ha a viccet nem is értik, legalább ne lepődjenek meg rajta annyira. A képernyő bal alsó sarkában pedig a TV2 megy majd, hogy akik elkapcsolnának, azok se maradjanak le semmiről. A lassú felfogásúak és a depressziósok pedig a műsort a teletext 245. oldalán humor nélkül is megtekinthetik, ahol kiderül, hogy poénmentesítve a humoristák élete kisszerű, szomorú és céltalan.

A műsor készítői persze a másik véglettel is számolnak: azokkal, akik alkohol vagy tudatmódosító szer hatása alatt annyira élvezik a műsort, hogy a reklámblokkot is végighahotázzák. Ők, amennyiben DigiTV előfizetők, a műsor közben a humortalanok audio-kommentárját hallgathatják, hogy elvegye a jókedvüket. A szezonzáró adásban várhatóan Szellő István olvas híreket, utána pedig Baló György beszélget Kocsis Zoltánnal, és ez fog menni a TV2-n is.

7 KOMMENT

  1. Háááát… a tegnapi adást elnézve… el is kéne ez a jeltolmács, talán azon lehetne nevetni…
    Szerintem, naggggggyon gyenge volt a műsor… Aranyosi vicces… de sajna Dombóvári, Szomszédnéni és Magács (akit már nem is bírtam nézni) szinte alulmúlhatatlanul gyengék… ok, hogy nem lehet minden műsorba a Bödöcs- Kőhalmi… de 10 percet beszélni poén nélkül?!?! nekik sikerült.