Daka József a Magyar Koronarajongók egyik ülésén

Árpád-házi Daka József bejelentkezése a magyar trónra nem maradt visszhang nélkül. Sudár Kálmán bakonytetvesi kőműves, Pista bá’, Habsburg Kevin és Király Viktor is magának követeli a magyar trónt.

„Az I. József néven a koronát követelő Daka József megjelenése hamarosan trónviszályhoz vezethet Magyarországon” – írta bécsi keltezésű tudósításában a Frankfurter Ohdumeine Güte című német újság. Mint a konzervatív napilap beszámolt róla, Daka mellett Sudár Kálmán bakonytetvesi kőműves is magának szeretné a magyar koronát, már csinált is neki helyet a vitrinben az Év Meleg Burkolója, és a Kiváló Sitthordó érmei mellett. Sudár ugyan nem tudja visszavezetni őseit semmilyen uralkodóházig, de bevallása szerint kívülről ismeri az István a királyt, így a beiktatást karaokéből bármikor meg is tudná csinálni, ráadásul a kártyában is mindig a király volt a kedvence.

Nem meglepő módon a Habsburg dinasztia is megjelent a trónért folyó versenyben. A család szerint legifjabb tagjuknak, Habsburg Kevinnnek, vagy apjának Habsburg Ronaldónak járna a magyar trón. A Habsburg család viszont hivatalos lépéseket egészen addig nem hajlandó tenni, amíg a teljes Habsburg-birodalom felett nem kaphatják vissza az irányítást.

A magyar trónért állandó szakértőnk Pista bá is tenne lépéseket, de mint elmondta, ahhoz fel kéne állnia, de jelenleg azt sem tudja milyen irányban fekszik a földhöz képest. A legvalószínűbb jelöltnek azonban mind közül Király Viktor tűnik, aki azon kívül, hogy lokális megasztár már nevében is király, és mint elmondta, a korona is közel áll hozzá, legalábbis az, ami a fogán van.

8 KOMMENT

  1. Mellékesként megjegyzem, hogy a mellén nem akármilyen érmek fityegnek.

    Két királyi, egy pápa (legmagasabbb fokozat), a német kancellár legmagasabb kitüntetése, és még pár hasonlóan mindennapi érem.
    nem szarral gurigázott az öregkirály.

    Titeket majd megtesz udvari viccmesternek.

  2. Pista ba’ kiralysagat magam is tamogatom (sajnos a kiralyt nem tudom, mert o nem tudja, hogy milyen helyzetben van, en meg azt nem, hogy hol), es mint kertesz felajanlom, hogy olyan csaladfat ultetek neki a parlament elott (zorbanur autoja mellett), amin nem csak kisusti szilva terem, de a gyokereinel kimutathato a fold teremtesekor csaladjara ruhazott un. “fekvo jog”, ami nem evul el.

  3. „Trónviszály veszélyezteti Magyarország békéjét”

    Azonnali cselekvésre van szükség!

    Genetikai állományuk és vele együtt remélhetőleg képességeiket megőrzendő, keresztezni kell – persze a családi viszályok elkerülése miatt, szigorúan csak mesterségesen – Schmitt Pált és Selmeczi Gabriellát és a születendő I.Viktorhoz, az első Pál-házi királyhoz, hozzá kell adni a Semjén Zsolt&Hoffmann Rózsa szülőpártól származó leánygyermeket.
    Így teremtjük meg a királyság biztos alapjait.

    A rövidke 20-25 éves átmeneti időszakban – amíg I. Viktor uralkodásra kész lesz – Orbán Viktor igazgatja az országot (amennyiben Lázár János és Szíjjártó Péter meg tudják majd győzni, hogy vállalja el).

    Egyébként Orbán Viktor nagyvonalúságát ismerve, az új király megkoronázásakor, neki ajándékozza majd a lakossági bankbetétek felét, vagy a Tesco és a Telenor által, az elmúlt és az elkövetkezendő 5 évben termelt nyereséget.