Évekig kutatták őket

Liverpooli tudósok egy frissen napvilágott látott felmérésben bebizonyították: az eddigi hiedelmekkel ellentétben Manchesterben valóban mindenki cigány.

„Nagyon régen sejtettük már ezt, de csak most sikerült minden kétséget kizáróan bizonyságot találni rá. Évekig dolgoztunk ezen, nagyon büszkék vagyunk az eredményre”  – nyilatkozta Stephen Richards professzor, a kutatás vezetője. A kutatócsoport objektív felmérése szerint viszont nem minden manchesteri született egy fogyatékos és egy prostituált szerelemgyerekeként, csak a manchesteriek 82%-a.

A liverpooli tudósok azonban nem elégedtek meg ennyivel: három hónapos vizsgálódás után azt is bebizonyították, hogy a manchesterieknek valóban nincsen hangjuk, és szabadidejükben előszeretettel foglalkoznak földműveléssel. „Tízezer fénykép alapján még elemezzük, hogy a manchesteriek arca valóban szarból van-e, és arra sem találtunk még kielégítő választ, hogy hányan létesítettek szexuális kapcsolatot saját családtagjaikkal, úgyhogy megígérhetem: nem ez volt az utolsó ilyen témájú tanulmányunk” – jelentette be Richards, majd beletörölte az orrát a kezében tartott Manchester United-mezbe.

A kutatás eredményét brit tudományos körökben többen támogatták: főként londoni tudósok nyilatkoztak pozitívan az eredményekről, mondván, ők már régen sejtették a tanulmányban foglaltakat, ám nem tudták ilyen alaposan és minden részletre kiterjedően megvizsgálni.

16 KOMMENT

  1. Helyesbítést kérek ! ez a kutatásaim meghamisítása, nem 82 %-ot mutattunk ki, hanem 93% a pontos adat. A többi nagyjából stimmel,hajrá Liverpool, hajrá liverpooliak!
    Most kaptam az emailt, felkért egy manchesteri konzorcium egy, a liverpooliakat érintő kutatásra…hát ilyen a biznisz…..

  2. hátdicsakmán esztet minknem tuggyuk. deaszthittem, hogy pándzsábijak vagyunk a tesókkal… sebaj, akkó mostanmán inkábboda mennénk, ha lehet, megha adnak segéjt, mert minket üldöznek itten. Egyéppként a mancseszter ősi lovári szó, asztat jelenti hogy a zsebtolvajokra figyejé B+!
    🙂

  3. háááát, ha télleg földművellissel szerettek foglalkoznyi, akkor az nem roma csapat, az tuti !
    Instállom, mi a terminyek öszeszedísivel foglalkozunk, nem mívelgettyük a fődet, értik ?

  4. Kíváncsi lennék Schmidt Pál véleményére ez ügyben…Úgy vélem ugyanis, hogy a fentnek és a lentnek a harmóniája nem csak a jobb és bal oldal, hanem az arany középút választásával is eljöhet, mely tézis maradéktalan bebizonyításához meg kell bizonyosodnunk afelől, hogy a középút választásával eljöhet-e a fent és a lent harmóniája, amennyiben ezúttal a jobbot és balt nem választjuk, hogy bizonyosságot nyerhessünk, és megvilágosodásunk megtaláltassék…