Kiborultak a drukkerek: olyan helyekre is adtak el jegyeket a Puskás Ferenc Stadion nyitómeccsére, ahonnan „nem minden irányban lehet tökéletesen látni a pályán történő eseményeket”. Az MLSZ vészmegoldásokkal is készül.

puskas stadion

Az első és legjelentősebb, hogy a magyar válogatott játékosai egész egyszerűen elkerülik majd a nyitómeccsen a pálya ezen pontjait. Futballszakértők szerint ez nem fog gondot okozni a játékosoknak, mivel ez rendszeresen előfordul amúgy is.

Vésztervek is készen állnak: ha az első félidő tapasztalatai indokolják, akkor a második elején óriási tükröket – ezek beszerzése már megindult – lógatnak majd be a pálya fölé. A jövőbeli mérkőzésekre mozgathatóvá teszik a pályát így arrébb lehet majd tolni az ismétléseknél. Hamarosan pedig a kisebb stadion építését kezdik majd el a mostani mellett, kizárólag a mostani nézőtér bizonyos pontjairól nem látható részekkel.

Az MLSZ szerint meg amúgy inkább örülni kéne a helyzetnek, mert a székek közel harmadát eredetileg a stadionon kívülre szerelték volna fel.

A stadion helyenkénti alkalmatlansága azonban nem lehet annyira ismeretlen a drukkereknek: a magyar labdarúgó-válogatott több pontján sem alkalmas arra, hogy pályára lépjen.

3 KOMMENT

    • Kiváló ötlet! Íme a világon párját ritkító furfangos magyar észjárás újabb bizonyítéka!

      Amúgy meg a lényeg, hogy a Miniszterelnök Úr mindent lásson a páholyából, hisz őérte játsszák a meccset! A többi nézőnek az a dolga, hogy drukkoljanak, nem az hogy lássanak!

      • Vagy hogy a Polgármester Úr kedves barátnőjének szava járásával éljek:

        A néző néz, a Viktor lát,
        rúgd kapura a labdát!

        Hajrá Felcsút, hajrá magyarok!