Jogi eszközökhöz folyamodik Bede Zsolt: a Vadhajtások munkatársa beperli magát, mivel az utóbbi időben sorozatosan megsértette a saját jó hírnevét.

bede1

“Köpködök itt, meg faszszopozók? Én, aki nemrég még egy rózsaszín műfasszal vitatkoztam Alföldivel! Fogdosok egy DK-s nőt??? Mi van Zsolti?! Mégis ki csinál ilyet közülünk? Miért nekem kell?”

– ostorozta magát a drukker Tóth József 13. kerületi polgármester fórumán.

“Angolul vitatkoztam Timmermansszal, később pedig lejátszott a színről egy bohóc az MTVA-nál, meg becsicskultatott néhány aurórás… Hát normális vagyok? Elég volt! Bíróságra viszem az ügyet, mert még azt a kevés hitelességemet is elveszítem! Többször egyébként tettlegességig is fajultak a dolgok, nézzék meg ezeket a sebeket!”

– mutatta a karján lévő lila foltokat, amiket akkor szerzett, amikor a földre vetette magát Hadházy Ákos fórumán. Bede jelezte, az orvosi látleletet is a feljelentés mellé fogja csatolni.

A HírCsárda információi szerint a győri Rákosfaly Zoltán ügyvéd felajánlotta jogi segítségét, de a szurkoló azt szeretné, ha inkább Bayer Zsolt látná el a képviseletét.