„Gondolnunk kell azon barátainkra is, akik nem a keresztény ünnepeket szeretnék megtartani” – indokolta a kormányzati lépést Gulyás Gergely.

201910_kari

„Egy olyan korban élünk, ahol tekintettel kell lennünk másokra is. A Fidesz mindig híres volt arról, hogy mindenkit meg akart szólítani, így nem rekeszthetünk ki olyanokat, akik esetleg a Hanukát vagy a Kwanzát szeretnék megünnepelni 2019-ben” – jelentette be hétfőn Gulyás Gergely.

Az új törvény szerint tilos lenne a karácsony, karácsonyfa, karácsonyi díszek említése bármilyen nyilvános vagy privát beszélgetésben. A döntés értelmében a Vörösmarty téren novembertől kezdődik az Ünnepi Fidesz Vásár, ahol a vörös Mikulás helyett idén Lázár János várja majd a gyerekeket.

„Végre a mindennapi életünkbe is begyűrűzik a politikai korrektség, már nagyon zavart, hogy akárhol járt az ember Budapesten, már októbertől kötelezően várni kellett a karácsonyt” – írta ki Facebook-oldalára Bayer Zsolt, majd bevett még két nyugtatót.

3 KOMMENT

  1. “Mióta a török hadsereg a múlt héten megkezdte a benyomulását Észak-Szíriába, a törökországi kurdokkal szemben is keményebben lépnek fel. A Reuters szerint egy hajnali razzia után a kurdbarát Demokratikus Néppárt (HDP) négy polgármesterét vette őrizetbe a rendőrség. A szír határhoz közeli területről Hakkari, Juksekova, Ercis és Nusaybin vezetőit vitték el, és terrorizmussal gyanúsítják őket.
    Recep Tayyip Erdoğan elnök azzal vádolja a HDP-t, hogy kapcsolatot tart fenn a Kurd Munkáspárt (PKK) katonai szárnyával. Míg a legtöbb török ellenzéki párt támogatta az akciót, a HDP azzal vádolta a kormányt, hogy ezzel akarja növelni a meggyengült népszerűségét. A párt szerint összesen 151 tagjukat vették őrizetbe a múlt hét óta. ”
    A boszniai szerb erők népirtást követtek el, amikor a boszniai muszlimok, azaz a bosnyákok megsemmisítésére törekedtek. Céljuk a Srebrenicában élő negyvenezer boszniai muszlim kiirtása volt, egy olyan népcsoporté, amely az egész boszniai muszlim közösséget szimbolizálja. A férfi muszlim foglyokat, katonákat, civileket, időseket és fiatalokat megfosztották minden személyes tárgyuktól, azonosításra alkalmas iratuktól, majd előre megfontoltan és módszeresen kivégezték őket, pusztán a hovatartozásuk alapján.”
    “A Hágai Nemzetközi Bíróság határozata értelmében a srebrenicai mészárlás népirtásnak minősül, amelyet kimondottan azzal a céllal hajtottak végre, hogy az adott területen élő minden bosnyák muszlimot elpusztítsanak.Előzőleg az ENSZ már (UN) erők által védett, “biztonságos területté” nyilvánította Srebrenicát, a vérengzést azonban mégsem akadályozta meg, annak ellenére, hogy 400 felfegyverzett holland békefenntartó tartózkodott a területen.”

    “Az Európai Parlament 2009. január 15-ei ülésén július 11-ét a srebrenicai mészárlás európai emléknapjává nyilvánította.”

  2. Nagyon vigyázni kell a nőkkel! Ha nem csábítják el azok a nők Borkai Polgármester Urat, most fideszes polgármestere lehetne Győrnek! Sőt talán Budapestnek is, mert ha nincsenek azok a nők, senki se szavazott volna az alkalmatlan jelöltre!

    #nőhibáztatás #bizonyítványmagyarázás #alkalmatlan #kellemesünnepeket