Izgalmasnak ígérkezik a főpolgármester-választás, ugyanis az eddig biztosnak hitt Tarlós István-Karácsony Gergely versenybe több új szereplő is belépett.na

A nagyobb közvélemény-kutató cégek felméréseit összesítve az látható, hogy a krumplinak eléggé bejött az utóbbi hetek masszív kampánya, jelenleg a biztos korú választók fele őt látná a főpolgármesteri székben és Schmuck Andorként is. Árnyalja a képet, hogy nemrég eljárás indult, mert a krumplik nyugdíjasokat osztogattak a politikusoknak, reméljük, nem lesz olyan csúnya vége, mint amikor az Auróránál osztották Bede Zsolt egykori jelöltet.

A Medián, az Idea és a Publicus is 42-42-re mérte Tarlós Istvánt és Karácsony Gergelyt, a Republicon szintén hasonlóra jutott, bár náluk Demszky Gábor a harmadik.

A Nézőpontnál Tarlós vezet az összes százalékkal, mögötte Berki Krisztián és Puzsér Róbert szerepel, az intézet szerint viszont Karácsony már visszalépett a poszttól, így róla nem kérdezték meg az embereket. A Századvég ezt a kutatást vette át, így jöttek ki az átlagok.

Érdekes tendenciát figyelhetünk meg a száraztészta esetében, amely több kerületben is növelni tudta a népszerűségét, már-már az 1977-es rekordjait ostromolva a negyedik.

Azonban senki sem dőlhet hátra: a Závecz Research szerint megindítja az utolsó hajrát a kamillavirágos babahintőpor illatú hipoallergén literes textilöblítő és Thürmer Gyula is.

1 KOMMENT

  1. Hát eljött az idő! Úgy állnak a számok, pénz áll a házhoz! Ezek után mondja valaki a Miniszterelnök Úrra, hogy nem egy nemzeti hős! Kérem mondja meg nekünk, drága Miniszterelnök Úr, hogy hálálhatjuk meg legalább részben a Miniszterelnök Úrnak ezt a végtelen jóságot?

    #szavazateladó #olcsónaszavazat