A budai kerület lakóit sem hagyják az út mellett: a helyi lakcímkártyával rendelkezők legkésőbb október 14-én vehetik át az egyenként 500 forintos élelmiszercsomagot.

lazac okt13

Azokra a választókra is gondolnunk kell, akik már tudtak elég hagyományos krumplit átvenni a mostani kampányidőszakban és valami változatosságra vágynak. Ráadásul az egyoldalú táplálkozás nagyon egészségtelen, nem ajánlom senkinek. Főleg most, hogy jön a hideg időszak” – nyilatkozta az egyik kerületi fideszes képviselő, miközben segített egy ládát bepakolni az egyik rászoruló ütött-kopott Land Roverébe.

Az egyenként 500 forintos csomagokat tartalmaznak 10 kg lila húsú édesburgonyát, egy 2 kg-s lazacfilét és egy 30 dekás toszkán szarvasgombafejet.

További örömteli hír, hogy a hétvége sem marad hasonló program nélkül: az V. kerületben rászorultsági alapon vegyestüzelésű Teslákat osztogatnak szombaton az arra rászoruló és klímaszkeptikus nyugdíjasoknak.

A már korábban visszalépett Schmuck Andor pedig készletkisöprést tart egész hétvégén: a saját fotójával ellátott inkontinencia betét csomagokat osztogat szépkorú tisztelőinek.

1 KOMMENT