Győrfi Pál közleményt juttatott el a szerkesztőségünkbe. Ez alapján orvosi csoda, hogy egyáltalán még él a vezérigazgató.

beteg papp

Az egész országot felháborította, amikor Hadházy Ákos és Szél Bernadett behatoltak az MTVA székházába. Már nem csak a szerkesztőket és a biztonsági őröket, de egyenesen az MTVA vezérigazgatóját is brutálisan erőszakos támadás érte. Papp Dánielt Hadházy és Szél vérfürdője után  a Honvédkórház intenzív osztályára szállították.

Kerestük az intézményt, hogy minél többet megtudjunk a vezérigazgató állapotáról, de a kórháznál jelezték, a páciens állapotát látva a dolgozók is sokkos állapotba kerültek, így csak Györfi Pál közleményét tudták eljuttatni a szerkesztőségünkbe.

„Papp Dániel bár derekasan állta a sarat, hajnalban összeesett és mentőt hívott. Kollégáim pár perc alatt a Kunigunda utcába értek és rögtön lélégezetógépre tették a zavartan beszélő Papp urat. A páciensen bár külsérelmi nyomok nem láthatóak, belső szervei kis híján tönkrementek a képviselők támadása miatt.

Gerinctájékon három perc alatt elmeszesedtek a csigolyái, mozgása darabos, valamint a gége deformálódása miatt az orrváladék a gerincváladék közé vegyült, így súlyos spina mala pituita (takonygerinc) szindróma miatt is kezelnünk kell.

Több területen abnormális méretűre nőttek a szervei, a nyelve a normálisnál 4-5-ször hosszabb, végbele pedig már-már egészségtelenül nagyra tágult. Bár a kórlap szerint ezek a tünetek korábban is fennálltak, az attak után csak súlyosbodtak. Akárcsak a derékproblémái, a kórházban el is tiltottuk a hajlongástól és a kézcsókoktól.

A szemmozgató izmai elgyengültek, csak külső segítséggel tudja más szemébe irányítani a fókuszt, amit csak súlyosbít, hogy pszichés inszomnia lépett fel nála, így ébren, állandó monitorozással töltötte az éjszakát, ami miatt a szervezete legyengült.

Légzése darabos lett a garatba szorult fekáliadarabok miatt, azonnali tisztítást eszközöltünk rajta.

Talpán irreális módon megkeményedett a bőr, a kórházban eltiltottuk a taposástól, esténként beáztatjuk neki, akárcsak az arcbőrét, amin szintén krónikus bőrkeményedés tapasztalható.

Az orvostudomány jelenlegi állása szerint visszafordíthatatlan pszichikai deformálódást szenvedett el a folyamatos stressz, fenyegetettség és terror miatt. Lázálmok és kényszerképzetek gyötrik, óvatosan kell viselkedni a közelében! Beszédközpontja megsérült, bizonyos szavakat képtelen használni, viszont kényszeres tünetek léptek fel: Soros, migráció, Brüsszel szavak indokolatlan használata.

Tapasztalhatóak rajta az önbecsapás, önámítás, halogatás jelei, kétségtelenül a depresszió kezdeti jeleit mutatja. Ezen kívül poszt traumatikus stresszt diagnosztizáltunk nála, oka még nem ismert, de kényszeresen eltüntet, kisatíroz, állandó tagadásban van.

Elsődleges orvosi diagnózisok alapján a teljes gyógyulás nem garantálható, teste több területén is 8 napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett, szívtájékon egy életre megrokkant.

Kollégáim mindent megtesznek a teljes felépüléséért, de ez az orvostudomány mai állása szerint ez egyelőre elképzelhetetlen.” – zárta közleményét az Országos Mentőszolgálat szóvivője.

2 KOMMENT