Mindig emlékeztetni kell az elmúlt nyolc év bűneire.

Végre megépülhet az a szoborcsoport, amely a 2002-2010 közötti zsidó megszállás áldozatainak állít emléket. A projekt vezetésére kormánymegbízottként Schmidt  Máriát jelölték ki, aki már rég rajta tartja az egyik szemét a CEU Nádor utcai épületen, most végre elindulhatnak a munkálatok.

A szobor a főzsidót, egy Soros György arcú karvalyt ábrázol majd, akinek a szárnyai alatt több százezer magyar diákot hurcoltak el Londonba mosogatni és aki különböző spekulációkkal szívta ki a pénzt a magyar egészségügyből és több százezer magyar gyermeket tett éhezővé.

PhotoFunia-1543850838

Eldőlt az is, hogy a régóta megnyitásra váró Sorsok háza is az épületben kap majd helyet, a múzeum a CEU volt épületének alagsorában, egy mellékhelyiség kézszárítója alatt épülne fel, de már Sorosok háza néven.

„Kell egy ilyen is, mert vannak jó zsidók is, Köves Slomót például magam javasoltam díszzsidói címre Áder János köztársasági elnöknél. A megszállási emlékműre pedig nagy szükség van. Az elmúlt nyolc év előtti elmúlt nyolc év bűnei még ma is velünk vannak, minden egyes omladozó kórterem, minden alattomos kórházi fertőzés mögött ott lapulnak a pajeszos szörnyek, a nyugdíjasok és a hajléktalanok a mai napig nyögik a biboldók megszorításait, és már a miniszterelnökök is hozzánk menekülnek a Mózsi zsibucainak kapzsisága miatt.”

– nyilatkozta Schmidt Mária.

Az emlékművet a munkálatok idejére egy 100 milliárd forintból épülő stadionnal takarják el, amelyet a Markec Zrt. húz fel és bont majd le a szoborcsoport átadása előtt.

A borzalmakra nem csak az emlékmű, hanem egy új kampány is emlékeztet majd. A jövőben újra Soros György arcképével plakátolják tele az országot, illetve több millió Heisler András fotóval ellátott Figyelőt osztanak majd szét, hogy még a megszállás gondolatát is kiűzzék a magyarok fejéből.

A Fidesz számára azonban némi kellemetlenséggel jár a CEU Bécsbe költözése, az egyetemen tanuló Berzétei Ákos államtitkár számára pár literrel több benzint kell állnia a Külügyminisztériumnak, Kovács Zoltán diplomáját pedig honosítani kell a külföldi székhely miatt.

 

2 KOMMENT

  1. Köszönet mindenkinek, aki megmozdult. Az e héten ellopott támogatásokat számolják most mások

    “Bár vereséget szenvedtünk, a történelem emlékezni fog arra, hogy voltak tömegek, akik kiálltak a végletekig leegyszerűsített népbutító propaganda ellen. Akik megtettek minden tőlük telhetőt, és akik emlékezni fognak egymásra, a tavaszi tüntetések hangulatára, és egymás arcára.
    Mert a jövőnk itt van, ezt az országot szeretnénk a munkánkkal és teljesítményünkkel jobbá tenni, és ha kevesen is vagyunk, de nem egyedül. Ott álltunk egymás mellett ugyanazt akarva, és bár most együtt érzünk dühöt és csalódottságot, és a végsőkig hiszünk abban, hogy erre az országra egy jobb sors vár, még a mi életünkben.”