Orbán Viktor feleségének elege lett, exkluzív interjúban tálalt ki a HírCsárdának.

aniko copy

HírCsárda: A telefonon keresztül zaklatottnak tűnt. Miért kérte ezt az interjút?
Lévai Anikó: Mert nem bírom tovább. Világos üzenetet szeretnék megfogalmazni, elég volt abból, ami az otthonunkban folyik.

Miért nem férjének, Orbán Viktornak mondja ezt személyesen?
Mert sosincs itthon. Nem lakik itt. Hol Londonban néz meccset, hol átad egy felvidéki fociakadémiát, én meg itt vagyok ezzel a hadsereggel.

Mit ért ezalatt?
Feje tetején áll a ház, minden használhatatlan. A pestisrácok folyton kiisszák a hűtőből a laktózmentes tejet, a 888-as srácok elhasználják az összes wifit, a Szulejmánt sem tudom már nézni, a G. Fodor Gabi miatt pedig külön fellépőt kellett csináltatni a vécéhez. Amit amúgy sem lehet használni a Zsolti (Bayer Zsolt – a szerk.) miatt, aki, ha néha méltóztatik kibújni Viktorból, akkor a kagyló pereme alatt lakik és megijeszti a gyerekeket.

A garázsunkban írják a gyakornokok a központi cikkeket, úgyhogy az utcán kell parkolnom – ott meg a DK-s galambok, már bocsánat, de teleszarják a szélvédőt. Ha a kamrába mennék, ott a Tények forog éppen, az unokákat pedig alig látom, mert Budaházy Edda folyamatosan kiabálva hordozza őket körbe. „Erről van szó kérem” – ezt üvöltözi, éjszaka is.

Ez szörnyen hangzik.
Az is. A gázóra-leolvasók már nem mernek a villa közelébe jönni, mert a Szili (Németh Szilárd – a szerk.) megfenyegette őket, hogy az arcuk is meg lesz rezsicsökkentve. És akkor a Lőri (Mészáros Lőrinc – a szerk.) által az udvaron hagyott betonkeverőről nem is beszéltem. Azt mondja, stadionhoz kell, de én tudom, hogy csak egy nagyobb medencét szeretne.

Nem irigyeljük. És erre jött még a macedón ügy?
Niki (Nikola Gruevszki – a szerk.) érkezésére már tényleg nem tudtam mit mondani. Az egy dolog, hogy kiveszi a szoknyáimat a szekrényből, de teljesen más sorrendben, és gyűrötten rakja őket vissza. Ráadásul kikapcsoltatta a telefont is, mert biztos volt benne, hogy Soros György fel fogja hívni éjszaka, és beleliheg a telefonba. Amikor el akartam szállásolni, kiderült, hogy a vendégszobában már három éve a Gyurcsány Feri él a DK mindhárom tagjával, onnan csinálják a kampányaikat.

Nincs, aki segítene?
A Migration Aid próbált vizet és takarót beadni az ablakon, de őket meg a Geri (Gulyás Gergely – a szerk.) hajtotta el magából kikelve, egy seprűt rázva. Nem értem, mert korábban még nagyon kedves volt. Tanácstalan vagyok az egész helyzettel kapcsolatban. Csak annak örülök, hogy a TEK-es őrség tagjai segítenek néha, műszak után a takarításban és kiviszik a szemetet.

2 KOMMENT

  1. Kedves Anikó, még van pár jó éved. Addig is:

    “Emellett a 36 hónaposok arra is képesek voltak, hogy felidézzenek korábbi, a kérés szempontjából releváns eseményeket, és ezáltal rugalmasan felül tudták írni saját elképzeléseiket a másik tudására vonatkozóan, és viselkedésüket ennek megfelelően alakították”
    “Ha erre a felnőttek is képesek lennének, akkor Viktor már börtönben ülne, nem a kétharmados trónján”.