Aki idegenbe is elkíséri a csapatot, mentelmi jogot is kap.

puskas akademia

A múlt heti bajnokin több felcsúti játékosnak is fel kellett ülnie a nézőtérre, hogy természetes és valós szám jöjjön ki a látogatószám meghatározásakor, ezért a Puskás Akadémia vezérkara úgy döntött, radikális megoldásokhoz folyamodik, hogy tele legyen a lelátó.

A vezetés, azon túl, hogy értelemszerűen örökös belépést biztosít a szurkolóknak, a következő fordulótól adómentességet ajándékoz a Pancho Arénába érkezőknek, mind az 58 adófajtából.

Azok, akik legalább három bajnokin megjelennek, akár csak percekre is, inflációmeghaladó életjáradékot kapnak, emellett az urak egyszerűsített eljárásban felvehetik Puskás Ferenc nevét, a hölgyek pedig Bözsi néniét.

Igazán megéri idegenbe is elkísérni a csapatot, akik Felcsúttól távol is szurkolnak a csapatnak, mentelmi jogot kapnak.

A toborzás okairól a Puskás Akadémia sajtófőnöke, Szöllősi György saját lapjában, a Nemzeti Sportban tett közzé egy vezércikket. Íme, egy rövid részlet az írásból:

„…ezért volt Puskás a legnagyobb! Na és a stadionkérdés… Az összes szezonbérletet eladtuk az alkalmazottainknak, nem erről van szó! Bár én soha nem fáradok bármikor rátenyerelni nyomdagépre, ha kell egy-két nulla a felcsúti nézőszámokhoz,

eljött végre az idő, hogy a valóságot igazítsuk a híreinkhez!

Legalább szurkolóink legyenek, ha már a Puskás nevet ellopták tőlük a rohadék kispestiek! – ecsetelte a szakmában „barnanyelvűként” becézett zsurnaliszta.

A nézőcsalogatáson túl kisebbítenék a stadiont is, a Pancho Aréna része lesz a még idén elinduló Látogatószám Optimalizáló Stadionzsugorító Tervnek (LOST), amelynek első ütemeként a felcsúti létesítményt szűkítik 3816-ról 30 fősre. A projekt költségeit az utóbbi 10 évben „Személyi jövedelemadó” címen beszedett TAO-pénzekből biztosítják.

Vésztervként már elkészült a személyre szabott tender az Industrial Light And Magic-nek, hogy CGI nézőket generáljon a Pancho Arénába, illetve kidolgozás alatt van a szurkolói székekért elinduló lakáscsere program.

1 KOMMENT