Egyedi, személyre szabott jogszabálytervezet nyújtanak majd be minden születés után, ez határozza majd meg, hogy fiú, lány vagy fideszes a pici baba.

szules

Elege lett a kormánynak a gender szakok előre töréséből és a túlzottan liberális, önhatalmú nem választásról, ezért a jövőben kormányhatározatokban rögzítené, hogy a született baba lány vagy fiú.

2019-től minden szülés után a bábák a személyesen kirendelt államtitkárnak nyújtanák át az újszülöttet, aki az elsődleges nemi jellegek megvizsgálása után határozná meg a nemet, illetve, hogy a gyerek fideszes lesz-e, vagy sorosista féreg. A rugalmasabb ügyintézés miatt még idén felvesznek 2-3 millió új államtitkárt, akik egyfajta kancellárként felügyelik a szülési folyamatokat.

Ehhez elengedhetetlen lesz a szülőszobák kibővítése, hogy az államtitkárok apparátusa elférjen, illetve minden szobában biztosítani kell a parkolást az államtitkári Audik részére. Több helyen így egyelőre a szülő nők nem is fognak elférni a szülészeti osztályokon, hanem a folyosókon vagy büfékben kell megszülni gyermekeiket.

A javaslat benyújtása és elfogadása közötti időt igyekeznek minél rövidebbre szabni, a NER-igazolvánnyal rendelkező párok akár már a baba érkezését követő 2-3 héten megtudhatják a gyermekük nemét. A többieknek sokat kellene várniuk, de 18 évnél nem többet, hisz akkor már a gyerek dönthetne, ami az Emmi szerint „súlyos nemzetbiztonsági kockázatot” jelent.

A jogszabály alól nincs mentesség, az esetleg nemi szerv nélkül születő gyereke számára mobilpéniszt és vagina-munkagödröket biztosítana az Országos Egészségbiztosítási Pénztár, természetesen tb-támogatással. A jövőben egyébként tilos lesz egynél több vagy kevesebb nemet igényelni, illetve megváltoztatni a határozatban rögzített identitást.

Az államtitkár asszony közli Zolikával, hogy a határozat alapján ő lány.
Az államtitkár asszony közli Zolikával, hogy a határozat alapján ő lány.

Orbán Viktor pár szóban indokolta a döntést: „Nem kell itt bohóckodni, két nem van oszt jó napot. Ha valaki ebben elbizonytalanodna, csak elő kell vennie a határozatot, amelyet egyébként minden érintett megkap díszkiadásban, sorszámozva.”

A miniszterelnök hozzátette, „hogy a CEU-s belvárosiak is megnyugodjanak”, a jogszabályt évek óta pofozgatja a nemzetőrökből, bábákból és a thaiföldi sebész szakmai szervezetek képviselőiből álló testület, a végső formát a kaliforniai törvényhozás gyakorlata szerint alakították ki, ez egészen pontosan azt jelenti, hogy a volt kormányzó, Arnold Schwarzenegger Ovizsaru című filmjének tételmondatát használták fel, miszerint a fiúknak fütyijük van, a lányoknak pedig puncijuk.

2 KOMMENT