Azt hitte, hogy csak 15 módon lehet rásegíteni? Rosszul hitte! Itt van még 15!

szilu maszti copy

16. Kubatov-lista, Figyelő-lista, Black Cube-lista, a mindenit! Az ember felteszi a kérdést: egy swinger klubban élek? Nyugodjon meg, csak felizgult ismét, mint minden normális ember! Micsoda buja barangolás lesz ez….

17. Kuncogjon egy picit élvezés előtt, hogyan görcsölnek fillérekből az Ön informálásért, jogaiért a béna civil szervezetek! Írja ki DVD-re a norvég alap, az Ökotárs, a Migration Aid, Amnesty International vagy a TASZ zargatását, így lesz vegzálásból recskázás! A civilek is tudják, hogy az önkielégítés nem bűn, hanem erény!

18. Olyan a péló, mint egy jégcsap? A szeméremajkakon megcsillan a dér? Próbáljon meg túlárazott közbeszerzésekre, sebtében összecsapott, személyre szabott tenderekre gondolni, képzelje maga elé a sértődötten vinnyogó „becsületes” vállalkozókat, vagy az adóforintjukat kilátókba fektető magyar állampolgárokat, és máris érzi az erotikus hőt! Előbújt a dög, ugye?

via GIPHY

19. Mészáros Lőrinc. Awww…

20. Idézze fel a bután maguk elé bámuló, jövő nélküli diákokat, az iskolatáska és az óraszám alatt visszataszítóan nyögő fiatalokat, az egyenkönyveket, az etikaórát, a napi testnevelést és máris megremeg az ajka! Nyugodjon meg, nem lesz ettől pedofil, nem a fiatalok vonzóak, hanem az édes reménytelenségük! Csöpp!

21. Mantrázza: megszűnt a Népszabadság, a Magyar Nemzet, a Lánchíd Rádió, majdnem a Hír Tv… Izgassa magát egyre feljebb. Sorolja csak a magyar megyéket, a vidéki lapok uniformizálódását, a rádiók, tévék bekebelezését. Még az amcsik 200 millióját is elbukták! A munkájukat elvesztő vidéki és fővárosi médiamunkások sikolya biztos, hogy nem fog vetekedni az önével!

22. Keressen rá a letelepedési kötvényre, nézze meg hány migráns érkezett általa az országba, vagy hány magyart nem beszélő arab, ukrán stb. kapott állampolgárságot, majd idézze fel kormányunk migránsellenes retorikáját, és egyből elönti az ambivalens, hate fuckra emlékeztető hátborzongató érzés, amit a szerszám is jelez! Ne szégyellje, ön csak élvezni akar!

via GIPHY

23. Helikopter. Magyarázzuk, hölgyeim és uraim? 🙂

24. Ha az első stadion megépítésekor még nem bújt ki az előváladék, később akár Niagaraként zúdulhatott az örökítő anyag, Mezőkövesd, Ferencváros, Gyirmót, Debrecen, Kisvárda, Haladás, Balmazújváros, és persze az afrodiziákum, a Felcsút! Amennyiben csak egy pillanat választja el az orgazmustól, suttogja, hogy “Puskás stadion 200 milliárd” és máris érezheti a hatást!

25. Vége az ínséges rasszizmusmentes időszakoknak, leszállított muszlim nő, vérig sértett fekete bőrű a 182-es buszon, egyiptomi színésznők, cigány cserkészcsapat, és persze az új ajzószer, Franciaország… Ez nem hogy önkielégítésre, de több család megalapítására is elegendő energiát biztosít! Nézze meg a leköpött afroamerikai turhás ruháját, és máris megvan a focicsapat! Ki tud ellenállni ilyen csábításnak?

via GIPHY

26. Nagy segítség, ha csak a megszűnő fővárosi szórakozóhelyeket vesszük sorra, Zöld Pardon, Sirály, Tűzraktér, West Balkán… Képzelje el a céltalanul bolyongó, szórakozni vágyó fiatalokat, mintha pornót nézne! És a rendőr elviszi őket köztéri piálásért. 🙂 Maga a vegytiszta szenvedély! És hol van még a happy finish? Auróra, Gólya, Corvin-tető, Dürer kert… A főváros kiváló terep a szexturistáknak!

27. Egyből tisztelegni kezd a tábornok, ha a stroke-os, daganatos stb. betegeket pár ezer forintért otthon ápoló szocimunkásokkal gerjesztik fel! Vinnyogjon a 40 fokban tolószékkel szenvedő bibsik zihálásán, nyugodtan köpjön a magatehetetlen betegeket visszataszítóan fürdető fontoskodók arcába, és az ejákulum szinte magától csusszan ki a merev vesszőből!

28. Bár szabadtéren nem illik maszturbálni, ön vélhetően szereti veszélyt. Egyszer próbálja ki, hogy jár egy kört, megnézi, milyen plakátokat, milyen köztéri szobrokat, alkottak az ön pénzéből, milyen példásan menetel a Békemenet, milyen rendben érkeznek a lengyelek, vidéki iskolások az állami ünnepségeinkre, garantáltan nem megy szárazon haza! Csak magyarázza valahogy meg otthon! 🙂

via GIPHY

29. Még leírni is nehéz a cunamiként áradó szexuális energia miatt: Simicska Lajos elvesztett mindent.Mindent, mindent, mindent! Gecizett a hózentrógeres, nem gondolta, hogy később pont ő csalogatja ki a langymeleg folyadékot. Mindent elveszített! 🙂

30. Vannak persze kiemelten jégcsapok, akik még ennyi után sem élvezték tele a monitort. Nekik üzenjük: hogy becsicskultak már a vidéki és fővárosi polgármesterek, kultúrvezetők, színházi emberek, zenészek, egyházi személyek, tanárok, orvosok, kórházvezetők, mi? 😀 Ilyen sorozatlövésre egy gép sincs felkészülve!

Ha végzett, gyújtson rá egy cigarettára és hallgasson ellenzéki szólamokat, garantált az utórezgés! Kellemes időtöltést! ;)))))))

via GIPHY

1 KOMMENT