A Football Benchmark (FB) elemzőcég új tanulmánya szerint mégsem növeli az NB1 színvonalát a Mészáros Lőrinc cége által kifejlesztett csodamez.

turul mecs

„Rengeteg faktort vizsgáltunk, leginkább azt, hogy a meccseket látva mennyire szeretne inkább bhut jolokia paprikakrémet kenni a szemgolyóira az, aki véletlenül megtekinti őket” – áll a FB által kiadott sajtóközleményben. A cég szerint hiába a marketing, „Mészáros Lőrinc minden másodpercben nyertes szellemiségét nem sikerült beleszőni az egyébként 100% műanyag mezekbe”.

Az elemzőcég szakértői reprezentatív minta alapján dolgoztak, 42 percet sikerült megtekinteniük a PAFC – DVTK meccsből, ezután ketten kórházba kerültek, további három kollégájuk pedig egyszerűen csak Szibériába vándorolt egy szebb élet reményében. A tanulmányról így őket nem tudtuk megkérdezni, sikerült viszont elérnünk a Puskás Akadémia vezetőedzőjét.

„A kettős terhelés miatt lehet ez az egész, a fiúknak egyszerre kell pólót és nadrágot is viselnie, ez egy laikus számára könnyűnek tűnhet, de biztosíthatok mindenkit, alapjában meghatározza a pályán nyújtott teljesítményt. Pláne így, a szezon elején, amikor még mindenkiben benne van a nyaralási fáradtság. Az is hozzátartozik a képhez, hogy Orbán Viktor az egyetlen, aki képes megvédeni a keresztény Európát” – indokolta csapata eddigi eredményeit és a vadiúj trafiküzlet-hálózatát Benczés Miklós.

A 2Rule tervei szerint egyébként októbertől felcsúti kisvasutat is mezbe öltöztetnék, „természetesen 2Lajdonomból”.

2 KOMMENT

  1. “Mészáros Lőrinc minden másodpercben nyertes szellemiségét nem sikerült beleszőni az egyébként 100% műanyag mezekbe””
    Csak azt, hogy 100 év alatt bomlik le és tönkreteszi a környezetét

    “A 2Rule tervei szerint egyébként októbertől felcsúti kisvasutat is mezbe öltöztetnék, „természetesen 2Lajdonomból”

    Megismerni a kanászt cifra járásáról,
    Űzött- fűzött bocskoráról, tarisznyaszíjáról.
    Refr:
    Heej, élet-élet betyár élet ez aztán az élet
    Ha megunom magamat, magam is úgy élek.
    Hüccs ki disznó a berekből! Csak a füle látszik,
    Kanászbojtár bokor alatt, menyecskével játszik.
    Refr:
    Heej, élet-élet betyár élet ez aztán az élet
    Ha megunom magamat, magam is úgy élek.
    A Bakonynak közepén van a Csesznek vára,
    De a pici hétszentségit mi közöd hozzája
    Refr:
    Heej, élet-élet betyár élet ez aztán az élet
    Ha megunom magamat, magam is úgy élek.