Sajnos nem teljesítjük a FIFA-ban vállalt kötelezettségeket, nincs elég szurkoló és pirotechnika a pályákon, ezért már a focistáknak kell beállni szurkolni is. Ezen változtatna most a kormány.

201805-felcsut

2019-től a 18. életévüket betöltött fiataloknak kötelező lesz bevonulniuk stadionokba, és ott szurkolói feladatokat ellátni. A lépésre azután kényszerült a kormány, hogy már a felcsúti stadionba is csak a saját futballistáikból tudnak ultrákat csinálni, akik pirotechnikai eszközökkel úgy tesznek, mintha foci zajlana a pályán. Az egy év sorszurkolói szolgálatra férfiaknak és nőknek egyaránt kötelező lesz bevonulniuk, aki nem tudja meghatározni a nemét, az partjelző lesz.

A sorszurkolói szolgálat alatt megtanulnak az újoncok szotyizni, rasszista rigmusokat énekelni, és tisztelettel beszélni Orbán Viktorról. A képzések fő helyszíne természetesen a Felcsúti aréna lesz, a sorszurkolók ellátása érdekében pedig az 1664 lakosú falu mellé felhúznak egy 80.000 fős laktanyát. Ezzel Felcsút az ország 10. legnagyobb települése, és a világ legnagyobb faluja lesz.

Az élet a laktanyában szigorú keretek között fog zajlani. A szurkolókat minden reggel az „Éjjel soha nem érhet véget” ébreszti, majd elmennek lehugyozni felcsúti szomszédok házainak falát. Ezután magukhoz veszik a napi sör- és boroskóla-fejadagot, hogy aztán a minden este megrendezendő bajnoki döntőre – aminek egyik résztvevője kötelezően a Puskás FC lesz – részegen betámolyogva összeverekedjenek biztonsági őrökkel. Aki átjut a beléptetésen, azt ellátják pirotechnikai eszközökkel és sálakkal, amikkel el tudják takarni az arcukat, és amire mindenkinek rá lesz írva a neve.

A stadionba sajnos nem fog mindenki egyszerre beférni, ezért rotációs rendszerben látogathatják a sorszurkolók az eseményeket. Aki kiszorul, az a laktanyában 500 méterenként felállított szurkolói zónákban és betörhető kirakatoknál teljesítheti a szolgálatot.

„Hát, mondjuk én inkább fociznák, ezek a négerek abban nem olyan jók” – nyilatkozta az ügyről egy vagyona elhallgatását kérő helyi lakos.

5 KOMMENT

  1. Tisztelt Miniszterelnök Úr!

    Köszönöm szépen a Miniszterelnök Úrnak a fantasztikus intézkedést! Ideje volt végre valami hasznos munkát adni a fiataloknak, jó dolgukban már nem tudják mit csináljanak! Itt majd megnevelik őket!

    Viszont felháborító, hogy nem fog mindenki egyszerre beférni a stadionba! Ide vezetett az elmúlt nyolc év vadglobalista sportpolitikája! Dukkolok a Miniszterelnök Úrnak, hogy minél előbb sikerüljön bővitteni a kapacítást!

    #kösz #ezekamaifiatalok #jódolgukban #majdmegnevelik #elmúltnyolcév #idevezetett #dukkolok #kapacítsanak

  2. Valahol egy távoli…

    “Most, hogy Iránban mindenki boldog, lehetővé teszem, hogy sor kerüljön a megkoronázásomra”
    (Reza Pahlavi iráni sah, a brutális iráni titkosrendőrség létrehozója)

    • Bárcsak Magyarországon is mindenki boldog lehetne! Sajnos nálunk erre még sokáig nem fog sor kerülni, az elmúlt nyolc év ultakapitalista rombolása végett! Ezért javaslom, hogy ne várjunk tovább a Miniszterelnök Úr megkoronázásával, aki boldog aki nem, koronázunk!

      • Ezzel a koronázással tényleg mindenkit boldoggá tennénk, végre a minielnök megszavaztathatná a királyi ház éves apanázsát, és nem kényszerülne strómanok igénybevételére.

        Az ellenzéket látva pedig addig nem megyek el szavazni, amíg ők az alternatíva

        • Így van, Viktor Király majd megüzeni Büsszelnek, hogy “Az állam én vagyok, nekem kell küdeni a pénzt!” Azt kész!

          A vagyonnyilatkozat is sokkal egyszerűbb lesz, elég lesz annyit ráírni Őfelségének, hogy “Enyém az egész ország!”

          #büsszel #üzennyük #abszolútkleptarchia