Az Otthon Magazin készített exkluzív interjút a miniszterelnök hátsójában élő labdarúgó szövetségi kapitánnyal. Mielőtt visszabújt volna, nekünk is válaszolt pár kérdésre.

201804_orbsegg

Nemrég költözött be, mik az első benyomásai?

Nagyon jól érzem magam. Az eddigi szolgálati lakás nagyon huzatos volt. Itt is sok a fény, de széltől védett helyen van, és kellemes meleg is van bent. A kilátás pedig nagyszerű! Mondjuk amikor leül a miniszterelnök úr, akkor egy kicsit nehezebben jár a levegő. De azt el kell mondanom, hogy Belgiumban ilyet nem találni, mondjuk ott 70 ezres nemzeti stadion sincs. Ilyenkor szégyellem magam a hazám miatt.

Berendezkedett már?

Már voltam a Jyskben, meg az IKEA-ban is, hamarosan hozzák a bútorokat. A konyha is teljesen felszerelt, a fürdőszoba pedig van olyan jó, mint a hamarosan elkészülő 70 ezres magyar nemzeti stadion játékospihenőjében.

Hogy jön ki a lakótársával, Bayer Zsolttal? És egyébként is: hogy férnek el?

Ismeri a mondást: sok jó, nemzeti érzelmű ember kis helyen is elfér! Mondjuk itt hely van bőven, főleg egy kiadós disznóvágás után. Még egy 70 ezres nemzeti stadion is elférne! (nevet) Zsoltival pedig a nyelvi akadályok ellenére jól elvagyunk, a legfontosabb alapdolgokat elmagyarázta, már tudom ki az a Soros György. Remélem ide nem akar migránsokat telepíteni.