Egy fatális tévedés és az elfogyó óvszer miatt nem lépett vissza az egyik LMP-s Budapesten. Az etikai bizottság egyelőre nem tudja, hogy mit lépjen.

szexbotrany lmp copy

Mint ismeretes, 5 budapesti választókörzetben az LMP-s jelölt visszalépésével elkerülhető lett volna a Fidesz-kétharmad. Ma reggel azonban kiderült: az egyik jelölt hajlott is volna rá, de tévedésből félrelépett és nem vissza.

Nem is értettem elsőre, hogyan segít ez ha hirtelen hűtlen leszek és megcsalom a páromat, de gondoltam, hogy ők jobban tudják, és bármit megtennék a kétharmad elkerüléséért. A félrelépésről szóló pártutasítást egyébként majdnem nem is sikerült végrehajtanom, mert elfogyott a pénztárcámból a gumi. De aztán Olga, az egyik aktivistánk mondta, hogy neki van, szóval így őt is bevettük, és tulajdonképpen hármasban léptünk félre a haza szolgálatában.

– nyilatkozta portálunknak a neve elhallgatásáért könyörgő politikus.

A szombaton, Kassai Dániel visszalépése miatt összeülő etikai bizottság egyelőre nem tudja, hogyan kezelje az ügyet, ugyanis itt egyszerű szövegértési bakiról van szó, amelyet egy párkapcsolat felbomlása követett.

3 KOMMENT

  1. Roppant érdekes az LMP egész tevékenysége, de ennél sokkal nagyobb fenyegetésre hívnám fel a figyelmet, halottak fenyegetnek minket, Semjén remélem tud ördögűzni:

    “Nem kérek semmit sem a Figyelő főszerkesztőjétől, tulajdonosaitól. Azt, amit kérnék, amúgy sem tudnák, nem is kívánnák teljesíteni. Számomra, és nyugodt szívvel mondhatom, öcsém, Gábor számára is kifejezett megtiszteltetés, hogy a 21 éve elhunyt apánk, Hanák Péter ott szerepel a CEU kilistázott professzorai között.
    Másrészt, az is jó lenne, ha ennek a senkiházi bértollnoknak a cikke (Csanády András neve szerepel a cikk végén), így feketén-fehéren, minden változtatás nélkül maradna meg a történelem annales-listáján.
    Nem küldhetnek el és a magam akaratából sem megyek vissza se Angliába, se újdonsült gyarmatába, Amerikába. Itt maradok, mint ahogy a listázott szellemek, tudósok, művészek és civilszervezeti közmunkások is maradnak – mindaddig, amíg el nem tűnik ez a bűz Dániából.”

    Mi is itt leszünk, amíg a jó szellemek kísérnek minket

  2. Elhunyt Daphne Sheldrick természetvédő, akinek a világon elsőként sikerült felnevelnie elárvult kiselefántokat. Az elefántok anyjának becézett aktivista 83 évesen, csütörtökön hunyt el rákbetegségben – közölte családja.
    A kenyai születésű Daphne Sheldrick 30 éven át dolgozott a természetvédelemben férjével, David Sheldrickkel, a legnagyobb és leghíresebb kenyai vadrezervátum, a Tsavo alapítójával. Férje halála után létrehozta a DSWT nevű természetvédelmi szervezetét, amelynek „elefántárvaházát”, Nairobi egyik fő látványosságát évente sok ezren keresik fel, hogy lássák cumisüvegből táplálkozni és a sárban dagonyázni a kiselefántokat.

    Egy értékes élet

  3. Elég baj, hogy újabb szeszbotrány van az LMP-nél! Be kéne tiltani a szeszfogyasztást, mert ezek a mai fiatalok már nem ismerik a mértékletességet! A Miniszterelnök Úr egészségére szabadjon inni, de annak nincs helye Magyarországon, hogy a fiatalok hangoskodva alkoholizálnak, meg szemérmetlenül viselkednek, meg imprialista zenét bőgetnek! Nem is zene az, csak ricsaj! Ráadásul van, hogy nem is magyarul énekelnek benne!

    #félreértemacímet #acikketmegnemolvasomel #tilcsákbe #ezekamaifiatalok #orbánra #hangoskodnak #szemérmetlen #imprialista #nemiszene #nemismagyarul