A Jobbik lemondott elnöke az egyik cuki házikedvencére bízná a pártja vezetését.

vona cica

Vona Gábor tegnap este bejelentette, hogy lemond a Jobbik vezetéséről és kivonul a politikából. A pártban megindultak a találgatások, hogy ki vehetné át Vona helyét, és úgy tudjuk Vona Gábor maga is tett ajánlatokat.

Az utóbbi években a házi kedvenceivel sokat fotózkodó Vona a kedvenc cicái közül szeretné, ha kikerülne a párt új elnöke. Így eséllyel pályázhat a posztra Cirmi, Kormi, Nyau és Toroczkai László.

A néppártosodás és a cica- és kutyabarát alapú politizálás láthatóan meghozta gyümölcsét, és ennek köszönhetően éppen csak meglett a Fidesz 2/3-a. Ezért ezen az úton kell tovább haladnia a pártnak! Még több cicát, kutyát, hörcsögöt és gekkót kell beemelni a vezetésbe, és bejuttatni a parlamentbe. El kell érni, hogy a képviselők lakhatási támogatása mellett alanyi jogon járjon a macskaalom és a répa.

– mondta el könyeivel küszködve Vona Gábor, annyira meghatódott, ahogy cicái, Cirmi, Kormi, Nyau és Toroczkai László egymást nyalogatták a kanapén.

vona cica2

2 KOMMENT

  1. Ezek a mai fiatalok jó dolgukban már nem tudják, mit csináljanak! Nincs bennük semmi tisztelet a politika, a Haza ügyei iránt! Amikor én ennyi idős voltam, fel is akasztottak volna, ha a cicámat jelölöm pártelnöknek, vagy akár csak párttitkárnak!

    #ezekamaifiatalok #hozzámképest #többtiszteletet #kötél #régiszépidők