A lemondásom híre nem nélkülözi az ellentmondások meg nem létének hiányát – közölte Zacher Gábor a Honvédkórház sürgősségi osztályának volt, vagy jelenlegi vezetője.

201804_kacsafidesz

Nagyon bizonytalan a helyzet a Honvédkórházban, a dolgozók is azon tanakodnak, hogy lemondása után, vagy annak ellenére, Zacher Gábor még mindig a sürgősségi osztály vezetője-e, vagy sem, esetleg mindkettő.

A hvg.hu szerint Zacher egy betege halála miatt lemondott, amit Zacher Gábor cáfolt, amit sokan beismerő vallomásnak tartanak, vagyis úgy gondolják, hogy azzal, hogy nem mondott le, valójában lemondott. Ráadásul úgy is lehet értelmezni, hogy csak a betegről mondott le, nem az állásáról, viszont ha lemondott a betegről, az meg az állásába kerülhet, mivel egy osztályvezető nem mondhat le senkiről, anélkül, hogy lemondana.

A helyzet annyira súlyos, hogy filozófusok és logikaprofesszorok próbálják meg kideríteni, hogy Zacher Gábor, akkor most még vezető-e, vagy sem. A kialakult szituációt Schrödinger macskájához hasonlítják, és így is próbálják megoldani: Zacher Gábort bezárják egy dobozba. Ha kinyitják és még él, akkor ő az osztályvezető, ha nem él, akkor macska az osztályvezető, aki előtte a dobozban lakott.

4 KOMMENT

  1. Ide vezetett az elmúlt nyolc év ultaliberális kórházpolitikája! Gyurcsány Ferencnek kéne lemondania, meg Soros Györgynek!

    #elmúltnyolcév #gyurcsány #soros #monnyonle

  2. Alice Csodaországban szavazni indul.
    Összement törpeként voksol egyéniben a jobbik jelöltjére, megnőtt óriásként meg a kétfarkú pártra.

    Szeretne önmaga lenni