Két vereséggel nyitott a magyar válogatott kispadján, hosszú még az út a szeptemberi tétmérkőzésekig. Georges Leekens exkluzív interjút adott a HírCsárdának.

201803-leekens

Mi lesz az első dolog amit a két vereség után tenni fog?
Amit mindig. Részletesen kielemzem otthon a videó segítségével a taktikát, felhívom a srácokat és mindenkivel egyesével megbeszéljük, hogyan tovább. Aztán fél csomag Munkás, két üveg Kőbi, kiverem, szarás és alvás.

Gondolkodott a lemondáson?
Nem hiszem, hogy két felkészülési meccs alapján pálcát lehetne törni felettem. Egy új országban egy új edző mindig időt kell, hogy kérjen az elején. Én is, hiszen jóformán senkit sem ismerek, és messziről jött emberként nem lehet elsőre csodát tenni. Bárki mást mond, azt megbaszom szárazon.

Mit üzen a rajongóknak?
Köszönjük, hogy a csapat mellett állnak, idő kell egy szerethető válogatott kialakításához. Azok meg, akik kifütyülnek, nyeljenek félre egy műfaszt, de minél gyorsabban és torkosabban.

Mit fog változtatni a két meccs után?
Mindenképpen el kell gondolkozni sok dolgon. Személyi és taktikai kérdéseken, de leginkább a közös hozzáállásunkon. Lehet, hogy inkább három üveg Kőbi lesz az. De a szarás fix. Na, elég lesz mostmár.

1 KOMMENT