Indul a FIDESZ Roadshow: Semjén Zsolt heti programja

4
5,562

Új sorozatunkban a Fidesz-KDNP politikusainak érdekesebb heti kampányrendezvényeit szemlézzük. Sorozatunk első részében: Semjén Zsolt.

semjen fokep

Hétfő: Semjén Zsolt jegesmedvét adományoz a nyíregyházi állatkertnek, majd ünnepélyes keretek között agyonlövi.

Kedd: A miniszterelnök-helyettes sajtótájékoztatója Balin, ahol azon szörnyülködik, hogy itt nem lehet lovagolni.

Kidoboltatik

Szerda: Az I. KDNP-barát Táncdalfesztivál megnyitása, és az egyetlen induló, Apa Zenél, dalának meghallgatása.

Csütörtök: Semjén Zsolt helikopterleszállót avat a budapesti állatkertben.

Péntek: Beszéd a Vasárnapi Boltzár Eltörlésének Áldozatai Egyesület alakuló ülésén, amin a teljes KDNP megjelenik 6 fővel.

Szombat: Facebook-élő videó egyenesen a Svédországból, bemutatva az ottani pokoli állapotokat. Rénszarvashordákat erőszakoló migránshordák, és fordítva.

Vasárnap: Katolikus mise és elégtétel vétele a budavári Mátyás-templomban.

4 KOMMENT

 1. Mélyen tisztelt, hőn imádott Putyin Elnök Úr!

  Szívem legeslegmélyéről gratulálok Putyin Elnök Úrnak a győzelemhez! Nagyon izgultam az eredmény miatt, hatalmas megkönnyebbüléssel fogadtam az örömhírt! Kívánom Putyin Elnök Úrnak, hogy még sok évtizedig uralkodhasson a dicsőséges orosz nemzet felett!

  De sajnos ezzel még nem értek véget az izgalmak, mert az imperialisták Magyarországon is választásokat szerveznek a Miniszterelnök Úr ellen! Ezért kérek mindenkit, hogy jelölje meg rikító narancssárgával a naptárában az április elsejei dátumot, nehogy elfelejtsen elmenni a Miniszterelnök Úrra szavazni!

  #hőnimádott #grat #izgivolt #uralkodjéksokáig #választásveszély #április1

 2. Semmilyen Zsolt főkeresztyén vadászunk állítólag vasárnap nyitvatartó boltosokra vadászott Svédországban, de azok feszületet tartottak feléje, amikor meglátták a hilipokterét, s ezért miniszterünk kénytelen volt egy NATO levegő-föld rakétával rémszarvast leteríteni, amely ezzel megváltotta a boltosok bűneit.

  A rémszarvas harmadnapon feltámadott és S. Zsoltot meglátva ijedten elrepült, ezúttal hilipokteres segítség nélkül.

  Politikai, keresztyénológusi és vadászati tevékenysége mellett S. Zsolt a vegyészetre is szakít időt: különösen nagy sikereket ért el a Plágium nevű anyag újszerű felhasználási lehetőségeinek feltárásában.

  A nagy magyar vadász tiszteletére a lakhelyein illetékes önkormányzatok a nagy magyar vadász lakhelyeinek utcáit Weber utcára kívánják átkeresztelni.

 3. Egy északi országban találkozott Istennel, aki nagyon hasonlított Joulupukkira. Azért megkérdezte tőle Quo vadis domine?, és kiderült, hogy éppen Budapestre indult. Miközben latinul elbeszélgettek a helikopteren megnézték a Föld állatait, és azok sokan voltak. Majd megnézték a Föld növényeit, és azok sokan voltak. Semjén közben mosolygott

 4. Egy messzi messzi galaxisban:

  “Az óvoda azt sem akarta megmondani nekik, hogy mikor kezdődik az átadás. Az apa telefonon hívta fel őket, mire az óvoda visszakérdezett, hogy ugyan ki kérdezi ezt. Mikor mondta, hogy az egyik szülő, nagy nehezen kibökték, hogy kilenckor.
  Amikor az apa megkereste a helyi polgármestert, Neubauer Rudolfot az ügyről, a szülő szerint a polgármester nagyjából olyasmit válaszolt, hogy ne pedzegesse a dolgot, a falu úgyis annyi mindent kapott a Fidesztől, a csapból is nagyjából a Kánaán folyik.
  Az eseményt végül lemondták, a szülők nem kaptak semmilyen indoklást. Felhívtuk az óvodát, de bármilyen kérdést is tettünk fel, egyre csak azt ismételgették, a polgármesteri irodát keressük az ügyben. Délelőtt ezt megtettük, és Rétvári Bencének is írtunk, amint válasz érkezik, közöljük.”

  És most várunk……