Elon Musk megvette a HírCsárdát

2
4,639

A hír megosztói között 2db Falcon Heavyt sorsol ki a zseniális befektető.

elon musk copy

A Daily Beast információi szerint Elon Musk meg akarja vásárolni a The Oniont, az amerikai HírCsárdát. Musk állítólag egy olyan új humoralapú startupban gondolkodik, ami a Szörny Rt. valódi megfelelője lenne, és nevetésből állítana elő tiszta energiát.

Kidoboltatik

Bár eddig csak találgatások voltak róla, most már hivatalosan is bejelenthetjük: igen, Elon Musk a HírCsárdát is megveszi és portálunk is része lesz a Föld megmentésért küzdő energetikai startupnak.

A megvásárlás után a HírCsárda még nagyobb kapacitással és mesterséges intelligencia felhasználásával fogja mintegy 710%-kal növelni a cikkekben az egy szóra jutó poéntartalmat.

Értesüléseink szerint Elon Musk további befektetésekre is készül hazánkban, és előrehaladott tárgyalásokat folytat Kósa Lajos felvásárlásáról is.

Nem mindent értek Lajos történetében, de 2 napja úgy röhögök, hogy már a második Teslámat fostam le miközben mentem be melóba a Space-X-be.

– írta Twitterén a techguru.

2 KOMMENT

  1. Tisztelt Szerkesztőség!

    Szívből gratulálok a Tisztelt Szerkesztőségnek a sokévi kiváló munka eredményéhez! Büszkeséggel tölt el, hogy olyan lap olvasója vagyok, ami része a Föld megmentésének! Amikor fiatal voltam, büszkén viseltem a vörös nyakkendőt, jólesik újra büszkének lenni valamire! De sajnos hamarosan választások lesznek, és veszélybe kerülhet mindaz, amire büszkék vagyunk! Ezért kérek minden olvasót, aki velem együtt büszke a Föld megmentésére, hogy április elsején mindenképpen menjen el az elmúlt nyolc év folytatására szavazni!

    #grat #kiválómunka #nosztalgia #úttörőnyakkendő #választásveszély #április1 #elmúltnyolcév #nemazhanemamásik #folytatjuk