Békemenet Fesztivált szervez nyárra a CÖF

6
4,728

A Békemenet ellen távolmaradásukkal tiltakozó 60 év alattiakat szeretné a béke eszméjéhez közelebb hozni az egyik leggazdagabb magyar civilszervezet.

bekemenet

A szervezők már néhány részletet is elárultak az egyelőre még formálódó programból: a fellépők között ott lesz Bayer Zsolt, aki minden nap a Nagyszínpadon gyűlölködik majd fél órát. A Pesti Srácok és a 888.hu is sátrakkal települ ki, előbbiben fehér festékes arcfestés és tenyérjóslás, utóbbiban kézműves hírhamisítás és propagandaírás várja az érdeklődő fiatalokat.

Kidoboltatik

A fesztiválra Bencsik András is ellátogat majd „Migráns, oltalmazott, befogadott” című gyerekműsorával, a szünetekben pedig a fesztivál köré speciálisan ebből a célból ideiglenesen telepített, barnább bőrű emberektől félhetnek a résztvevők. „Már előkészítettem a 10 órás műsoromat” – nyilatkozta a nyári tervekről Ákos.

A jegyek árusítása a március 15-i Békemeneten kezdődik, itt lehet majd lecsapni az earlybird hetijegyekre, amelyekhez 10 ezer forintos Erzsébet-utalvány és nemzeti szelfibot jár ajándékba.

6 KOMMENT

 1. Bayer Zsolt és Bencsik András személyesen ellenőrzik minden résztvevő családfáját. Akinek kétes elemek, netán más nemzetiségűek is találhatók rajta, az rögtön kerítésen kívül találja magát

 2. Hírek a tizedik dimenzióból:

  “Februárig 526,6 milliárd forint hiányt hoztunk össze, áll az NGM közleményében. Ez elég erős, utoljára 2011-ben indult ilyen rosszul az év, teszi hozzá Portfolio.
  Ez az egész évre tervezett hiány fele, legutóbb 2012-ben engedtük el a gyeplőt ennyire. Az NGM mondjuk nem aggódik, mert az év második felében beömlik a rengeteg uniós támogatás, ami majd helyrebillenti az államháztartást.”

  Szia ENSZ, szia Európa, szia SOROS! Itt a Szíriuszon hamarosan változások jönnek, mi a helyzet nálatok a gazdasági menekültekkel?

 3. Mélyen tisztelt, hőn szeretett Miniszterelnök Úr!

  Térdre borulva adok hálát a Miniszterelnök Úrnak a Békemenet Fesztiválért! Végre egy békepárti, nemzeti érzelmű fesztivál a sok neoimperialista vadnyugati kúltúrszenny után! Botrány, hogy olyan fesztiválokat rendeznek Magyarországon, ahol nem is magyarul énekelnek, meg ahova csomó külföldit is beengednek! Ide vezetett az elmúlt nyolc év nemzetgyilkos ámokfutása! Kérek minden igaz szívű magyar hazafit, hogy április elsején mindenképpen menjen el a Miniszterelnök Úrra szavazni, nehogy veszélybe kerüljön a Békemenet Fesztivál, és mindaz, amit az elmúlt nyolc évben közösen kivívtunk a Miniszterelnök Úr vezetésével!

  Én is szívesen elmennék a Békemenet Fesztiválra, ha 60 éven aluli lennék, meg ha telne rá a nyugdíjamból!

  #hála #béketábor #nemzeti #kúltúrszenny #botrány #nemismagyarul #elmúltnyolcév #nemzetgyilkos #április1 #másikelmúltnyolcév #elmennékde #nemtelik