Kasza Tibi: Többet nem osztok meg Ripostot!

1
7,021

Azután lett elege a közismert facebook-művésznek a Ripostból, miután kiderült számára, hogy a magyar egészségügy mégsem annyira jó, ahogy azt kedvenc kormány bulvárlapja írja.

kasza

Kasza Tibi híresen nagy Ripost megosztó, de eddig csak a Nagy világ, Érdekességek, Sztrávilág és Pina rovatból közölt bulvárhíreket.

Miután édesanyja a hétvégén kórházba került, ahol 6 órán keresztül várakoztatták a sürgősségin, alaposabban beleolvasott kedves kormányközeli bulvárlapjába, ahol meglepő módon kormánypropagandát és Soros Györgyöt talált.

Babáim, én nem tudtam mit csinálok, ne haragudjatok!

Kidoboltatik

kezdte könnyes szemű facebookos élő videóját a művész. Ezután elmondja, hogy amikor meghallotta, hogy édesanyja kórházba került annyira kikészült, hogy gyorsan kiposztolt néhány fizetett hirdetést, és több, fizetés megjelölése nélküli de sírós-nevetős szmájlival teli Femcafé és Ripost cikket.

Az utolsó cikk kiposztolása után ottragadt a Ripost oldalán, és ekkor döbbent rá, hogy ott nem csak ártalmatlan “Oroszlán kölyköket szült az AIDS-es pet palack, cuki képek a folytatás után” jellegű hírek vannak az oldalon, hanem Brüsszel, migránsok, Vona Gábor, valamint, hogy minden szipi-szuper, épül az ország, emelkednek a fizetések, az egészségügy pedig kiváló. Itt szakadt el a cérna az álláról ismert celebnél és jelentette be, hogy “Többé nem lesz Ripost, a kurva anyátokba geciládák, dugjátok a véres seggetekbe a migránsokat és Soros Györgyöt, a kórházakat újítsátok fel ti hazaáruló gecik!”

Kasza Tibor kijelentette, hogy az ő Facebook-oldala a szeretet szigete lesz, és ezentúl csak “Ti küldtétek, Szakadok és Na és nektek erről mi a véleményetek?” jellegű posztokat fog közölni, Ripostot csak akkor, ha fizetnek érte.

1 KOMMENT

  1. Hírek a tizenegyedik dimenzióból:

    Piszok nagy csalások és szervezett bűnözés gyanújára figyelmeztette az Elios közbeszerzései miatt Magyarországot az uniós pénzek elcsalása elleni független hivatal, az OLAF.
    a második és harmadik legjobbnak bemutatott ajánlat minden egyes esetben pontosan 5 és 7 százalékkal lett magasabbra árazva, függetlenül a költségektől és a lámpák árától.
    Az Elios és a Tungsram-Schréder közti kapcsolat is szokatlan lehet, utóbbi gyakran féláron adta a lámpákat az Eliosnak a többi céghez képest valamiért.

    Addig jár a korsó a kútra, amíg telihold van. Aztán eltéved a fenenagy kivilágításban