Szétosztja vagyonát a Jobbik

3
6,644

A párt bejelentette: ha lájkolod vagy megosztod ezt a cikket, Te is kaphatsz az ellenzéki párt millióiból!

2018-vona

Bill Gates, Mark Zuckerberg és Elon Musk után a Jobbik is az internetet választotta, hogy az internetezőkhöz pénzt juttasson. „Semmi mást nem kell csinálni, csak megosztani ezt a cikket, és két nap múlva emailben érkezik az utalás 15 ezer forintról” – írta ki a párt honlapjára Volner János, a párt alelnöke.

A Jobbik emellett az Állami Számvevőszéket és a Fidesz Soros-ellenes kampányát is segíti, egyenként több mint 300 millió forinttal. A Karc FM azt is tudni véli, hogy a pénz szétosztása után a párt eladja önmagát is, és Mészáros Lőrinc tulajdonába kerülhet.

Kidoboltatik

„Ilyen lehetőség csak egyszer van, kattintsatok, amíg létezik a párt” – közölte telefonos megkeresésünkre a párt szóvivője.

3 KOMMENT

 1. Az Állami Számvevőszék nem győzi postára adni a büntetésekről készült határozatokat.
  Kérik a behajtó cégeket, hogy munkájukkal segítsék a tiszta választásokat.
  Ugyanitt használt szavazócédulák eladók

 2. Kevéssé ismert tény, hogy Kölcsey Ferenc 1837-ben nem a Parainesis c. művével kívánta betetőzni életművét, hanem ennek elődjével, az Inesissel. Három héttel ennek megírása után azonban ráébredett, hogy Kálmán nevű unokaöccse szellemileg tohonyos helyzetűként ezt nem tudja kellően felbecsmértékelni, s így kebelszaggató áldozatként hozzávágta a könnyített változatot, a Parainesist. Eme változat – mely pehelykönnyű lektűrként meleg kebelbe könnyűszerrel szedendhető – évszázados toplista-vezetővé támadt a kötelező olvasmányok közt. Olvassa kegyelmességtek is eme rényes olvasmányt itt: http://mek.oszk.hu/06000/06028/html/gmkolcsey0002.html

  A bátorlét és kemény rendület légyen véled! Légy kész egyesülni, de figyelmezd, hogy erőszak ritkán orvosol!

 3. „Semmi mást nem kell csinálni, csak megosztani ezt a cikket, és két nap múlva emailben érkezik az utalás 15 ezer forintról”

  Kétfelé osztottam ezt a cikket, de semmiféle új utalást nem látok 15 ezer forintra. Mit csináltam rosszul? Divide et circenses?