Sok kutya megint nem bírta a szilveszteri zajokat, ezért új rendszabályokat vezetnek be 2018 szilveszterére.

201801-szilveszterkutya

Szilveszterkor továbbra is szabad lesz tűzijátékot vásárolni és fellőni, és egyéb pirotechnikai eszközt használni, viszont tilos lesz szilveszterkor kutyát tartani. Sok kutya ugyanis nem bírja a szilveszterrel járó zajokat, és azzal, hogy folyamatosan beszarnak, megzavarják a szilveszterezők nyugalmát.

Több tűzijátékozó is arról panaszkodott, hogy kutyák vonyítottak, miközben a rakétáikat lőtték volna fel, és a kutyákat még az sem térített jobb belátásra, ha petárdákkal dobálták meg őket.

„Odadobtam neki, hogy Fickó hozd vissza, erre leszakadt a hülye kutya feje. Hát én nem tehetek róla, hogy ilyen gyenge fejű kutyát tart valaki” – számolt be élményeiről egy szilveszteri bulizó.

Megkérdeztük az Emberi Erősfosások Minisztériumának szilveszterügyi főosztályvezetőjét a tervezet hátteréről, és az alábbi választ kaptuk:

Ennek az őrületnek véget kell vetni! Ez csupán egyetlen nap egy évben, igazán elvárható lenne, hogy a gazdáik legalább ilyenkor elvigyék a dögeiket, valami barlangba, vagy valahova, ahol csendben vinnyoghatnak. Ezeknek a liberál-kommunista csökevénynek, amit kis házi kedvencnek neveznek, a mi világképünkben nincsen helyük. Ezek a legjobb esetben is csak arra jók, hogy az éppen megvert feleségünk véletlenül átessen rajta.

3 KOMMENT

  1. A nők elleni erőszak miatt átírják az Otellót. Otello, a mór, a vele azonos nevű szőlőt préseli ki, nem Desdemona nyakát. Az ötödik felvonásban Jágó addig jágja a szereplők fülét, amíg azok rávetik magukat az otellóból készült murcira, elénekelnek egy fittyes murcidalt, majd kirohannak a vécére. A vécé azonban zárva, kulcsát ellopták!
    Az opera végén felharsan a fenomenális hargörcs-ária, amelyet a vécé előtt fetrengő szereplők és a kórus együtt ad elő.
    A penetráns szereplők a tocsogó színpadon köszönik meg a megrökönyödött nézők érett politikai korrektségét.

    • Előkerült a Pillangókisasszony 6. átirata is.

      Ebben a 3 év múlva visszatérő Pinkerton beleszeret Szuzuki szolgálólányba és ott marad Japánban, a vele utazó amerikai felesége pedig Csocsoszánnal és a kisfiúval visszatér Amerikába.