A miniszterelnök-jelölt AI egyelőre csak azt tudja megmondani, hogy valami hotdog-e vagy nem, de már ez is több, mint amit Botka László valaha elért.

mszp AI copy

Hejj, Miniszterelnök!

– így kell megszólítani azt a neurális hálón alapuló alkalmazást, ami az MSZP következő miniszterelnök-jelöltje lehet. Miután a párt vezetése nem talált egyetlen értelmes MSZP-s jelöltet sem a posztra, így maradt kényszermegoldásnak a mesterséges intelligencia.

A miniszterelnök-jelölt ugyan egyelőre csak azt tudja megmondani, hogy valami hotdog-e vagy nem, de már ennyi tudással is szerepel a programjában az egészségügy reformja kiflibe töltve, valamint az oktatás színvonalának javítása kecsöp és mustár használatával.

Kérdésünkre az MI (Miniszterelnöki Intelligencia) elmondta, hogy a választáson nem akar senkivel együttműködni, kivéve ha a másik párt hotdog, de ezt eddig egyetlen szervezet sem vállalta fel.

Bár az MI neurális hálója egyelőre Szanyi Tibor szintjén áll, az MSZP nagy erőfeszítésekkel próbálja megtanítani neki mi az a demokrácia, és hogy hogyan kell közpénzt lopni.

4 KOMMENT

  1. A Magyar Közlöny szerint a kisebbségek iránti tisztelet jeleként a Helytartótanács neve jövő januártól Helytarszlovákanácsra módosul. Tótumfaktum helyett szlovákumfaktum írandó. Kétes esetekben olvassák el a Magyar Közlönyhöz adott Útmutaszlovák.

  2. A társadalom rohamosan öregszik Norvégiában is, de az ottani öregek falábát kemény fából faragták.

    A norvég szépkorúak Oszlóban levő alapszervezete Biorytme néven rockegyüttest alapított. A Kor nem akadály szlogen alatt futó akadálymentesített koncertjeiken őrjöng a tolószékes közönség, amikor felharsan az együttes Rock Around the Cavinton és Kemény Aorta c. dala. Az együttes szklerózistól és diarés felindultságtól remegő kezű gitárosa jeltolmács segítségével panaszolja, hogy koncertjei végén alig tud mankójával utat törni az öltözője előtt diabéteszes extázisban földön fetrengő autogramkérők között. Vajon mikor érjük el Magyarországon ezt a hozzáállást, -ülést és -fekvést a hajlottkorú életörömhöz?