Ismét támadás ért egy Soros-terv alapú létformát. De meg is érdemelte!

201711-szijjarto

8 napon túl gyógyuló sérülésekkel kórházban ápolják azt az eritreai származású, Ibrahim Harun nevű migránst, akit tegnap este ért támadás Csepelen Németh Szilárd „A Soros-terv és a Soros-terv hatásai, avagy a Soros-terv, mint a Soros-terv” című lakossági fóruma után.

A rendőrség szerint ugyanakkor az inzultusnak nem volt köze a gyűléshez, hiszen nem migráns mivoltában verték meg a szerencsétlenül járt afrikai férfit, hanem a közeli kocsmából távozó egyik helyi lakos tévesztette össze Szijjártó Péterrel.

“Látlak ám, te kis geciszájú Fideszbérenc!”

– szólt oda a verekedéssel gyanúsított K. Ferenc, aki vélhetően valójában semmit nem látott. Harun ekkor megpróbálta arabul, angolul, franciául és németül is elmondani, hogy ő nem politikus, sosem lopott még közpénzt, ő csak azért jött, hogy elvegye a magyarok munkáját és nőket, gyerekeket, valamint katolikus templomokat erőszakoljon meg. Mindez K. Ferencet nem hatotta meg, és tovább ütlegelte egy HDMI-kábellel az áldozatot.

Ekkor értek oda a Németh Szilárd előadásáról kitóduló emberek, akik megpróbálták K-t rávenni, hogy ne azért verje, mert ő Szijjártó Péter, hanem azért, mert Soros-terv.

Ibrahim Harunt a kórházban sikerült elérnünk, ahol elmondta, hogy a magyarokat alapvetően kedves és jószívű embereknek tartja, de azt nem érti, hogy miért hord magánál valaki HDMI-kábelt, ha szórakozni megy.