Andy Vajna: „Szörnyű dolgokat tettem, nagyon sajnálom”

0
10,064

A producer-kormánybiztos nyílt levélben válaszolt a hétfői vádakra, azt írja, a jövőben átértékeli a hatalomhoz és a színészekhez való viszonyát.

201711-vajna

„Borzasztóan szégyellem, ami történt. Nincs rá mentségem, talán csak annyi, hogy abban az időben még mások voltak a szabályok. Máshogy szocializálódtunk, több dolgot megengedhettünk magunknak. Ha bárkit megsértettem volna, attól elnézést kérek, de tudom, hogy attól ezek a szörnyűségek még nem múlnak el” – írta Vajna, majd hozzátette: a héten nyilvánosságra került vádak, miszerint ő a Pappa Pia producere, egytől egyig igazak.

Mint ismeretes, az elmúlt napokban több néző is névvel felvállalva mondta el a sajtóban, hogy Andy Vajna az elmúlt 30 évben miképpen erőszakolta meg a filmművészetet, hogyan zaklatta több alkalommal is a jóizlést, sőt, többször előfordult az is, hogy vállfával verte seggen a rábízott közpénzt.

Kidoboltatik

„Most egy kicsit csendben maradok, és reflektálok mindarra, amit tettem. Ha sikerült feldolgoznom, talán ismét készíthetek majd filmeket, de addig ki kell tisztítanom a múltamból ezt a sötét foltot” – zárul a nyílt levél.

A bejelentésről szerettük volna megkérdezni Vajna Tímeát is, de éppen Andy Vajna pénzén vásárolt bébipandaszőrből készült púderecsetet.