Késelős-rugdosós hétvégi akciókkal készülnek a Fradi-arénában

1
3,565

A Ferencváros ultrái “egyet fizet, két szúrást kap a büfénél”, valamint “hozd a gyereked, őt is megrugdossuk” családi kedvezményt vezetnek be a Groupama-arénában a szurkolótábor visszatérése után.

201711-fradi

„Azon gondolkoztunk, hogyan lehetne még családbarátabbá tenni az amúgy is magas színvonalú labdarúgó rendezvényt, aztán arra jutottunk, szimplán meg kell késelni a gyerekeket. De az se baj, ha szimplán megerőszakolják őket. Már ha lányok, persze, nem buzik vagyunk” – jelentette be a közös tervezetet Kubatov Gábor, a Ferencváros elnöke.

Kidoboltatik

Elmondása szerint végre sikerült kellő számú többszörösen büntetett előéletű embert toborozni biztonsági őrnek, aki majd félre tudnak nézni, amikor az ultrák szúró-vágó eszközöket visznek be a stadionba.

„A közös megállapodással az igazi, sportszerető emberek győztek, azok, akik szeretik, ha leszúrják, lemajmozzák, vagy megerőszakolják őket. Ezért örülök annak, hogy visszatért a tábor, bár a főpróbán senki sem halt meg, de ezt biztosan ki tudjuk javítani pár héten belül” – összegezte a változásokat Kubatov Gábor.

A programokkal együtt a támogatási rendszer is változik: a közpénzeket januártól már nyilasokat éltető molinókra, gyúrásra és rendőrségi kenőpénzekre is el lehet költeni.

„Nem tudom, mi ez a labdarúgás dolog, amit itt mindenki emleget, de ha cigányokhoz köze van, akkor ellenzem” – válaszolt a tervekkel kapcsolatos újságírói kérdésre Hamberger Ádám, az FTC főszurkolója.

1 KOMMENT