“A Mikulás is Soros katonája, ez ma már tisztán látszik!” – jelentette ki Németh Szilárd, a kormány Mikulás- és Soros ügyekért felelős államtitkára.

nsz mikulas copy

A kerítés sem lesz elég a migránsáradat megállítására. Legalábbis ezzel riogatta ma reggel újságírók egy csoportját Németh Szilárd, aki szerint Soros György magamellé állította a Mikulást is krampuszi tervének megvalósítása érdekében.

Mivel a határainkon a kerítés miatt már nem tudja átcsempészni a 12 milliárd migránst, ezért a Mikulást szerződteti le Soros a bevándorlási politikájának és Magyarország tönkretételének érdekében. Egészen pontos információink vannak arról, hogy december 6-án a zsákjában próbálja meg becsempészni a migránsokat. A gyerekek nyugodtan énekelhetik az idén, hogy

Van zsákjában minden jó, szír meg kurd bevándorló!

Németh kifejtette, hogy mivel a Mikulás repülőszánon érkezik, ezért a kerítés sem lesz neki akadály: az országba légterébe történő berepülés után a kéményeken bemászva juttathatja el a végső helyükre a migránsokat.

E hatalmas méretű embercsempészést azért is lesz nehéz felderíteni az államtitkár szerint, mert a migránsokat a csokimikulások közé rejti a Mikulás és így csak kóstolással lehet majd megállapítani, hogy valami Milka vagy eritreai menekült.

1 KOMMENT