Áprilisig minden 18 év feletti magyar lakosnak kötelező lesz részt vennie a sorosozáson.

201711_soroskatonasag

„Büszke nemzet vagyunk, akiknek mindig volt mi ellen harcolnia, nem leszünk gyarmat, üzenjünk Brüsszelnek” – indokolta a Kormány legújabb döntését Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter a legutóbbi Kormányinfón. Lázár elmondása szerint a válogatásokon különleges bizottságok döntik majd el, hogy valaki alkalmas-e a soroskatonaságra, így pedig arra, hogy a kormánypárti médiumok életkora és társadalmi helyzete figyelmen kívül hagyásával besározzák.

„A cél, hogy márciusra legalább 12 ezres, reguláris soroskatona legyen az országban, különben a 888.hu és a Ripost újságírói addigra belefulladnak a Fidesz seggébe” – világított rá a döntés hátterére Lázár.

A soroskatonaság minden magyar állampolgár számára kötelező lesz, kivéve a Fidesz- és Fidelitas-tagokat, a kormányközeli építőiparban dolgozó felsővezetőket, az offshore-cégtulajokat, a letelepedési kötvénnyel üzletelőket, a labdarúgásban érdekelteket, a kisvasutasokat, a helikoptervezetőket, a KDNP három párttagját, mindenkit, aki nem munkatársként, hanem barátként tekint Habony Árpádra, valamint bárkit, aki a felmenői között fel tud mutatni legalább egy kommunistát, aki mára már konzervatív jobboldalivá lett.

2 KOMMENT

  1. Örömmel tudatjuk, hogy a magyar lakosságot ugyanúgy behülyítettük, mint 1998-ban.
    Aki nem Fideszes, az áruló.
    Aki nem utálja a menekülteket, az áruló.
    Aki nem kezd mihamarabb zsidózni, az áruló.

    Kicsi zavar még feltűnik a cigányozásnál, de már intézzük