A kormány leghűségesebb szócsöve kedd reggeltől nem elérhető, kérdésünkre a főszerkesztő G. Fodor Gábor elárulta, miért.

201709-888

„A 888.hu jelenlegi formájában megszűnik, és bár a Facebookon még láthatóak a posztok, a honlap maga leállításra került” – nyilatkozta a főszerkesztő, indokként a felgyülemlett anyagok kezelhetetlen mennyiségét jelölte meg.

„Annyi undorító végtermék gyűlt össze az internet azon szegletében, amit 888-nak hívtak, hogy pihentetni kellett egy kicsit a domainnevet, mert nem bírta a hányingert” – részletezte G. Fodor, majd hozzátette: amíg elcsatornázzák a több terabájtnyi fekáliát, munkatársaik az Origo és a TV2 kötelékében tudósítanak majd arról, hogy a rák Fidesz-szavazattal gyógyítható, a külföldi emberek mind AIDS-esek, a hidegfrontért pedig Soros György a felelős.

4 KOMMENT

    • Szép ez az ősz, a buszok használati utasításában benne van, hogyan csukjuk rá az ajtót a kisgyerekesekre meg az idősekre. a kerékpár tartozékai mellett pedig van útmutató, hogy melyik napszakban kell az főút közepén közlekedni.